به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی پروین تهیه کننده فاز یک مجموعه «در قصه ها زندگی می کنند» با اشاره به اتمام نگارش ۲۰ اپیزود از این مجموعه گفت: حدود ۴۵ روز است که پیش تولید مجموعه را آغاز کردیم و با توجه به آماده بودن متن کار برنامه ریزی برای تولید مجموعه با سرعت انجام می شود و پیش بینی می کنم تا نیمه اسفند کار را کلید بزنیم.
وی درباره لوکیشن های این مجموعه در فاز نخست افزود: لوکیشن های این مجموعه همگی در تهران و حومه از جمله خیابان وحدت اسلامی، دارآباد، شهریار و... واقع شده اند. با تعدادی از بازیگران هم مذاکراتی کردیم که در روزهای آتی اعلام می کنیم.
عوامل پشت دوربین فاز نخست «در قصه ها زندگی می کنند» به این شرح هستند تصویربردار: ناصر محمود کلایه، صدابردار: مسعود شاهوردی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: نرجس ابراهیمی، دستیار کارگردان: حمیدرضا بیدگل و سیاوش درخشی، مدیر تولید: وحید مرادی، تدوینگر: مهدی جودی، طراح صحنه و لباس: حسین مجد، دستیاران صحنه: علی خزایی و مصطفی هادی، دستیاران لباس: زهرا موسوی، مهسا عباسی، انتخاب بازیگران: افشین سنگ چاپ، طراح و اجرای گریم آقا: امید گلزاده، جلوه های ویژه: آرش آقابیک، مدیر تدارکات: یوسف آقایی، منشی صحنه: شیما باقری.
مجموعه «در قصه ها زندگی می کنند» با نگاه معارفی دنبال می شود، همه قصه ها در فضایی سوررئال و خواب گونه آغاز می شود و در دل داستان ارتباط این عناصر با واقعیت مشخص می شود.
فاز نخست مجموعه «در قصه ها زندگی می کنند» به قلم گروهی از نویسندگان به سرپرستی علی حدادی و به کارگردانی داود بیدل در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی برای پخش از شبکه آی فیلم در نظر گرفته شده است.



نظر شما