پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۰۴

مسابقات لیگ فوتبال ۹ نفره ادارات گلستان؛

تیم فوتبال رسانه ورزش گلستان مقتدرانه حریفش را شکست داد

تیم فوتبال رسانه ورزش گلستان مقتدرانه حریفش را شکست داد

گرگان - تیم رسانه ورزش گلستان نخستین گام لیگ فوتبال ۹ نفره ادارات استان را مقتدرانه برداشت و به یک پیروزی پرگل رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته نخست رقابت های لیگ ۹ نفره فوتبال ادارات کل استان گلستان پیش از ظهر چهارشنبه با برگزاری مسابقات گروه ب پیگیری شد.

در نخستین بازی این روز تیم رسانه ورزش گلستان به مصاف تیم اداره کل نوسازی مدارس استان رفت و در یک بازی یکطرفه با پنج گل به پیروزی رسید.

این نتیجه در حالی رقم خورد که به زعم کارشناسانی که از نزدیک بازی را نظاره کردند، تیم رسانه بسیار خوب ظاهر شد و حتی می توانست با گل های بیشتری تیم حریف را با شکست بدرقه کند.

بازیکنان رسانه ورزش در نیمه اول تنها یکبار از فرصت های گلزنی استفاده کردند اما در نیمه دوم با دقت بیشتری به کار ادامه دادند و چهار بار دیگر تور دروازه نوسازی مدارس را به لرزه درآوردند.

جواد سلطانی با به ثمر رساندن سه گل، نمایش درخشانی ارائه کرد و گام بلندی به سوی آقای گلی مسابقات برداشت. پس از این سه گل، جواد عموزاد و سالار احمدی که به عنوان بازیکنان جانشین وارد میدان شده بودند موفق شدند بر اختلاف موجود اضافه کنند و قدرت تیم رسانه را به رخ تیم های دیگر بکشند.

در این بازی تیم رسانه با ترکیب ابتدایی بابک یارمحمدی، سیدصادق موسوی، میثم محسنی، میثم اسفندیار، رستم جرجانی، جواد سلطانی، محمد صالحی، احسان قهرمان و مهدی جعفری وارد میدان شد و جواد عموزاد، سالار احمدی، قدرت قاسمی، عارف کریمی، معین مطلق و مسعود امیدمهر به تناوب به میدان رفتند.

ضمن اینکه تیم رسانه دو بازیکن کلیدی خود محسن خواجوی و حسن (ساسان) خواجه مظفری را به علت مصدومیت در اختیار نداشت.

ولی الله ساور هدایت تیم رسانه ورزش را بر عهده دارد و آقایان احمد قهرمان، مجید میهن دوست و محمدامین شعبانی به عنوان کادرفنی و سرپرستی انجام وظیفه می کنند.

با این نتیجه تیم رسانه ورزش به صدر جدول گروه ب مسابقات رفت و در بازی دوم روز سه شنبه ۱۱ اسفند به مصاف تیم شرکت توزیع نیروی برق خواهد رفت.

نخستین دوره لیگ ۹ نفره فوتبال ادارات استان گلستان به همت اداره کل ورزش و جوانان با حضور ۲۲ تیم در قالب دو گروه ۱۱ تیمی از هفته گذشته آغاز شده و تا سوم خرداد ۹۵ ادامه خواهد داشت.

کد خبر 3564858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha