پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۷:۲۶

تهراني‌ها همچنان "هشدار براي كبري 11" را دوست دارند

نظرسنجي مركز تحقيقات صدا و سيما نشان مي‌دهد مجموعه خارجي "هشدار براي كبرا 11" با 63 درصد پخش‌شده از شبكه تهران از نظر ميزان بيننده و رضايت رتبه اول را كسب كرده است.

به گزارش خبرگزاري "مهر"، نظرسنجي مركز تحقيقات صدا و سيما نشان مي دهد در بين مجموعه هاي ايراني و خارجي پخش شده در هفته چهارم خردادماه، سريال خارجي "هشدار براي كبرا 11" با 63 درصد از شبكه پنج از نظر ميزان بيننده و رضايت رتبه اول را كسب كرده است.

به طور كلي 77 درصد پاسخگويان حداقل يكي از سريال‌هاي اين هفته را تماشا كردند. از بين 14 سريال ايراني و خارجي پخش شده 51 درصد از بينندگان تعداد "خيلي كمي" (يك تا چهار سريال) از سريال‌هاي پخش شده را ديدند. در هفته چهارم خرداد، از شبكه يك، چهار مجموعه و از هر يك از شبكه‌هاي دو و پنج، پنج سريال پخش شده است. بر اساس يافته‌هاي اين تحقيق، در مجموع مجموعه هاي شبكه پنج (69 درصد) بيشتر و سريال‌هاي شبكه دو (50 درصد) كمتر از ساير شبكه‌ها بيننده داشته است.

همچنين نظرسنجي انجام شده از مردم تهران درباره فيلم‌هاي سينمايي و سريال‌هاي پخش شده از تلويزيون در هفته چهارم خرداد ماه 85، نشان مي‌دهد در بين فيلم‌هاي سينمايي پخش شده در اين زمان فيلم‌سينمايي "ترميناتور3" بيشترين ميزان بيننده و رضايت را به خود اختصاص داده و رتبه اول را به دست آورده است. در مجموع 47 درصد پاسخگويان حداقل يكي از فيلم‌هاي سينمايي پخش شده در هفته چهارم خرداد ماه را تماشا كرده‌اند.

از ميان اين 10 فيلم سينمايي پخش شده از شبكه‌هاي مختلف تلويزيون، سه فيلم ايراني، سه فيلم آمريكايي، يك فيلم انگليسي، يك فيلم فرانسوي، يك فيلم محصول مشترك و يك فيلم محصول تركيه بوده است.

بر اساس نظرسنجي مركز تحقيقات برنامه مستند پنج با 18 درصد بيننده بالاترين ميزان بيننده را در ميان شبكه ها دارد. 3/76 درصد بينندگان در حد زياد و خيلي زياد علاقمند به پيگيري اخبار علمي تلويزيون به خصوص مجموع مستند پنج هستند. بيشترين درصد بينندگان برنامه هاي علمي (35 درصد) مربوط به مستند پنج در ارتباط با زندگي حيوانات است.

همچنين نظرسنجي ها نشان مي دهد در فصل بهار برنامه كودك و نوجوان شبكه پنج با 67 درصد بيننده بيش از ديگر شبكه ها بيننده كودك و نوجوان داشته است. برنامه رنگين كمان با 25 درصد بيننده و دردونه ها با 21 درصد از جمله برنامه هاي كودك و نوجواني است كه بينندگان به عنوان بهترين برنامه كودك و نوجوان در فصل بهار نام بردند.

همچنين نظرسنجي ها از مردم تهران درباره فيلم هاي سينمايي و سريال هاي پخش شده از تلويزيون در هفته دوم تير ماه 85، فيلم سينمايي "سقوط مرگبار" با 22 درصد بيننده و "پايگاه" با 18 درصد بيشترين بيننده را به خود اختصاص داده اند. بدين ترتيب شبكه تهران در هفته دوم تيرماه با پخش پر بيننده ترين فيلم سينمايي و سريال رتبه اول ميزان رضايت و تعداد بينندگان را به دست آورده است.

کد خبر 356706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha