پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۱۶

فردوس ميزبان جشن سينماي خراسان مي‌شود

شهرستان فردوس همزمان با روز سينما با برگزاري هفتمين جشنواره فيلم و عكس خراسان رضوي ميزبان جشن سينماي استان خراسان رضوي مي‌شود.

به گزارش خبرنگار "مهر" از مشهد، دبير هفتمين جشنواره فيلم و عكس خراسان رضوي با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران گفت: "انجمن سينماي جوانان مشهد براي ايجاد زمينه رقابت فيلمسازان و عكاسان خراسان و شناسايي و نمايش آثار برتر، هفتمين جشنواره فيلم و عكس رضوي را از 21 تا 24 شهريور همزمان با روز سينما در شهرستان فردوس برگزار مي كند."

نسرين شاه محمدي با اشاره به شيوه اجرايي اين دوره جشنواره متذكر شد: "تمام هنرمندان خراسان رضوي كه ساكن يا بومي استان باشند مي توانند فيلم هاي كوتاه يا عكس خود را در دو بخش آزاد و ويژه زندگي و سيرت پيامبر اعظم (ص) و همچنين فرهنگ ايثار، شهادت و دفاع مقدس حداكثر تا تاريخ 20 مردادماه به دبيرخانه جشنواره ارسال نمايند."

مدير انجمن سينماي جوانان مشهد در ادامه درباره قوانين و مقررات تخصصي جشنواره گفت: "در بخش فيلم كليه توليدات ويدئويي و سينمايي داستاني، مستند، نماهنگ و انيميشن با زمان حداكثر 20 دقيقه مي توانند با ارسال يك نسخه در فرمت هاي VCD ،VHS يا DVD در جشنواره شركت كنند. در بخش عكس نيز هر عكاس مي تواند در يكي از موضوعات جشنواره حداكثر پنج قطعه عكس 40×30 به صورت تك يا مجموعه عكس به دبيرخانه جشنواره ارسال كند."

در جشنواره هفتم فيلم عكس رضوي بيش از 40 ميليون ريال جايزه نقدي به همراه تنديس جشنواره به برترين هاي جشنواره در دو بخش فيلم و عكس تعلق خواهد گرفت. اين جشنواره با همكاري اداره كل ارشاد خراسان رضوي، فرمانداري، اداره ارشاد و مديريت آموزش و پرورش فردوس شهريور آينده در اين شهرستان برگزار مي شود.

کد خبر 356838

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha