به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اماراتي الخليج، كاسترو در جريان گفتگوي خود با شبكه تلويزيوني دولتي ونزوئلا با انتقاد شديد از تجاوزات وحشيانه صهيونيستها به مناطق مسكوني و تاسيسات زيربنايي لبنان و كشتار مردم بي دفاع اين كشور گفت كه اين تجاوزگري اسرائيل به لبنان و اراضي فلسطيني بي معني است و نمي توانيد ساختار زيربنايي، پل ها، خيابانها و تاسيسات برق را گلوله باران و بمباران كنيد، زيرا به اين صورت بسياري از مردم عملا به صورت غيرمستقيم كشته مي شوند.
وي افزود: به نظر مي رسد جنايتكاران از افراد مجنون و ديوانه هستند و به نظر مي رسد كه در اسرائيل ايهود اولمرت (نخست وزير كنوني ) بدتر از آريل شارون (نخست وزير پيشين اين رژيم) است.
رهبر كوبا كه به عنوان ميهمان ويژه در اجلاس مركوسور در شهر قرطبه كشور آرژانتين حضور دارد، با تاكيد بر آرزوي ديرينه خود براي تشكيل "آمريكاي لاتين متحد" با اشاره به آمريكا افزود: دشمنان كوبا نيز نتوانسته اند با اقدام هاي پليد خود، انقلاب (اين كشور) را از بين ببرند.
ارتش رژيم صهيونيستي از چهارشنبه 21 تير از زمين و هوا و دريا مناطق مختلف خاك لبنان را آماج حملات خود قرار داده كه در جريان آن بخشي از ساختار زيربنايي لبنان منهدم و صدها نفر از مردم اين كشور شهيد يا زخمي شده اند و حزب الله لبنان نيز در پاسخ به جنايت هاي صهيونيست هاي شهرك ها و شهرهاي فلسطين اشغالي از جمله حيفا را هدف موشك باران خود قرار داده و شماري صهيونيست را كشته يا زخمي و به ساختار زيربنايي اشغالگران زيان وارد كرده است.
تجاوزات اشغالگران قدس همچنان در سايه حمايتهاي آمريكا و سكوت جامعه بين المللي ادامه دارد.
نظر شما