پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۴۴

مدیرکل منابع طبیعی مازندران:

۷۰۰ هزار دام مازاد در مراتع مازندران چرا می کنند

۷۰۰ هزار دام مازاد در مراتع مازندران چرا می کنند

آمل - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران با اشاره به وجود یک‌میلیون و ۲۵۰ هزار واحد دامی در مراتع استان گفت: ۷۰۰ هزار واحد دامی اضافی و مازاد بر ظرفیت در مراتع چرا می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، ستار بابایی ظهر دوشنبه در جمع دانش آموزان هنرستان دخترانه شهیدتجن جاری آمل برگزار شد، بابیان اینکه باید ترویج رشته‌های کشاورزی در آموزش‌وپرورش در دستور کار قرار گیرد، بیان داشت: اگر نگاهی گذرا به منابع طبیعی ایران داشته باشیم کشور مادر کمربند خشک ونیمه خشک کره زمین قراردارد و دارای اقلیم‌های متفاوتی است.

وی تصریح کرد: بهترین جنگل‌های ایران در سواحل جنوبی دریای خزر و بخشی از آن در استان مازندران قراردارد و زیباترین جنگل‌های کشور محسوب می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران با اعلام اینکه همانند جنگل‌های مازندران با این عرض در هیچ جای ایران نداریم، گفت: ما باید از تهدیدها و عوامل تخریب‌کننده جنگل و مراتع جلوگیری کرده و برای حفظ این مناطق تلاش کنیم.

بابایی با اشاره به اینکه مراتع مازندران ظرفیت ۵۵۰ هزار واحد دامی رادارند، افزود: متأسفانه در مازندران یک‌میلیون  ۲۵۰ هزارواحددامی داریم که ۷۰۰ هزار واحد اضافی داریم.

وی خاطرنشان کرد: باید دست‌به‌دست هم دهیم تا مشکلات و معضلات را حل کنیم آموزش‌وپرورش نهیت همکاری را با اداره کل منابع طبیعی استان دارد باید فرهنگ‌سازی‌های لازم درزمینهٔ حفظ منابع طبیعی صورت بگیرد و ترویج این فرهنگ امری ضروری است.

احمد منفرد فرماندار ویژه آمل در این مراسم بابیان اینکه ماهم باید زمین را حفظ کنیم  تحویل نسل‌های آینده بدهیم، گفت: جلسات متعددی در طی سال باید در جهت حفاظت از منابع  طبیعی تشکیل  شود و باید طبیعت را جزئی از خو. دمان بدانیم در با طبیعت همیشه مهربان باشیم برای  تخریب هیچ‌وقت گام برنداریم.

فرماندار ویژه آمل نیز تصریح کرد: بقا و ادامه نسل ما منوط  به داشتن یک محیط‌زیست و طبیعت سالم بوده است و باید با طبیعت رفتار خوبی داشته باشیم.

مقام عالی دولت در شهرستان آمل بابیان اینکه جنگل‌ها را می‌توانیم توسعه دهیم، گفت: شهرستان آمل با تنوع اقلیمی که دارد می‌تواند در بخش گیاهان دارویی بسیارمثمر ثمر باشد و می‌توانیم  در مازندران کشت گیاهان دارویی را ترویج دهیم چراکه درآمدهای حاصل از این کار با درآمدهای نفتی برابری می‌کند.

منفرد با تأکید براینکه دانش آموزان برای حفاظت از منابع طبیعی نقش مؤثری دارند، اذعان داشت: دانش آموزان نباید اشتباهات نسل امروز را مرتکب شوند و باید همیشه دوستدار طبیعت و محیط‌زیست باشند.

کد خبر 3569373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha