به گزارش خبرنگار مهر، فتاح محمدی بعدازظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: دانش آموزان سرمایه های اصلی آینده کشور هستند که با پرورش در محیطی مطلوب و بهره گیری از آموزشهای مناسب، می توانند در پیشرفت روز افزون کشور نقشی اساسی داشته باشند.
وی با اشاره به بزرگداشت روز معلم و برنامه های این هفته در استان افزود: برنامه های ویژه این هفته باید به نحو مطلوب و شایسته برگزار شود.
محمدی اظهار داشت: بخشی از هزینه های تکریم معلمان استان از طریق اعتبارات استانی تامین می شود و برای تامین بخش دیگر این هزینه ها که به صورت ملی است باید پیگیریهای لازم انجام شود.
وی افزود: مسئولان اجرایی و نهادهای دولتی استان در حد توان بایددر این خصوص همکاری کنند.
محمدی با بیان اینکه امسال به دلیل محدودیت منابع مالی تامین هزینه های تکریم معلمان هر یک از استان های کشور به همان استان واگذار شده است، تصریح کرد: بزرگداشت مقام معلم یک وظیفه همگانی است وهمه باید در این راستا تعامل و همکاری داشته باشند.
نظر شما