به گزارش خبرنگار مهر، افتتاح دو طرح عمرانی به مناسبت هفته منابع طبیعی ظهر دوشنبه در بخش الموت غربی با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد.
اجرای بند سنگ ملاتی در جاده میلک با حجم ۱۴۴ متر مکعب ظرفیت رسوبگیری رودخانه های فصلی به بهره برداری رسید.
در ادامه این مراسم طرح ۱۷۰ هکتاری جنگلکاری در روستای ویار افتتاح شد.
برای افتتاح این طرحها در مجموع اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
همچنین به همین مناسبت مراسم درختکاری در مدرسه شهید فرهنگ ابراهیمی شهر رازمیان برگزار شد.
در این مراسم جمعی از مسئولان و دانش آموزان به صورت نمادین تعدادی نهال غرس کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان قزوین در این مراسم با اشاره به جایگاه و اهمیت درختکاری در روایات دینی و تاکید مقام معظم رهبری، بر لزوم تلاش همه افراد جامعه و فرهنگسازی در زمینه کاشت درخت تاکید کرد.
به گفته مسئول منابع طبیعی بخش رودبارالموت غربی هم اکنون دو پروژه پاکسازی انگل دارواش از درختان روستای علین و کپه کاری در مراتع روستای تسکین با دو میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است و طرح جنگلکاری با پیش بینی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار، در روستای هیر به زودی آغاز می شود.
بخش الموت غربی در مجموع ۱۲۰ هزار هکتار وسعت دارد که از این میزان ۶۶ هزار هکتار آن اراضی ملی و ۲۰۰ هکتار آن جنگل است.
نظر شما