به گزارش خبرگزاري مهر، المنار به نقل از منابع خود اعلام كرد كه نيروهاي مقاومت لبنان به تلافي حملات ددمنشانه رژيم صهيونيستي به مناطق مسكوني وتاسيسات زيربنايي لبنان، امروز شهر استراتژيك حيفا و شهركهاي نهاريا، صفد، شلومي را موشك باران كردند.
شبكه الجزيره نيز اعلام كرد كه در درگيري هاي سخت و سنگين نيروهاي حزب الله با نظاميان صهيونيست، 4 نظامي اسرائيلي كشته و 23 تن ديگر زخمي شدند و يك فروند بالگرد ارتش اين رژيم نيز توسط آتش نيروهاي مقاومت سرنگون شد.
خبرگزاري فرانسه نيز گزارش داد كه درگيري هاي زميني شديدي همچنان ميان رزمندگان حزب الله و نظاميان اسرائيلي در جنوب لبنان جريان دارد.
اين در حالي است كه نيروهاي رژيم صهيونيستي تلاش مي كنند تا پس از اشغال روستاي مارون الرس، خود را به بنت جبيل برسانند كه اين مسئله به سبب مقاومت شجاعانه نيروهاي مقاومت تاكنون عملي نشده است.
خبرديگر اينكه كاندوليزا رايس وزير امور خارجه آمريكا امروز پس از ورود به بيروت، ديدارهاي خود را با فواد سنيوره نخست وزير لبنان و ديگر مقامهاي اين كشور آغاز كرد؛ رايس بر حمايت همه جانبه آمريكا از جنايات جنگي اسرائيل در لبنان تاكيد كرده بود.
ارتش رژيم صهيونيستي از چهارشنبه 21 تير از زمين و هوا و دريا مناطق مختلف خاك لبنان را آماج حملات خود قرار داده كه در جريان آن بخشي از ساختار زيربنايي لبنان منهدم و صدها نفر از مردم اين كشور شهيد يا زخمي شده اند و حزب الله لبنان نيز در پاسخ به جنايت هاي صهيونيست هاي شهرك ها و شهرهاي فلسطين اشغالي از جمله حيفا را هدف موشك باران خود قرار داده و شماري صهيونيست را كشته يا زخمي و به ساختار زيربنايي اشغالگران زيان وارد كرده است.
تجاوزات اشغالگران قدس همچنان در سايه حمايتهاي آمريكا و سكوت جامعه بين المللي ادامه دارد.
نظر شما