حجتالاسلام موسی محبی در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: آمار اعزام مبلغان در شهرستان نهاوند در سال جاری نسبت به سال های قبل ۳۵ درصد رشد داشته است و در راستای تحقق اهداف فرهنگی تبلیغی و مبارزه با جنگ نرم دشمن و همچنین بهمنظور جذب جوانان و نوجوان به امور دینی در استان، ۶۴۰ مبلغ به مناطق مختلف شهرستان نهاوند اعزام شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند در ادامه سخنانش اظهار کرد: تبلیغ امور دینی، فرهنگی و قرآنی و همچنین پاسخگویی به شبهات در مناسبتهای مذهبی در مناطق مختلف این شهرستان را از مهمترین برنامه های مبلغان اعزامی است.
حجتالاسلام محبی اضافه کرد: مبلغان اعزامی در مدارس و دانشگاهها، هیئات مذهبی، ادارات و کارخانهها، مساجد و حسینیهها، کانونهای فرهنگی تبلیغی به بیان احکام، تفسیر قرآن، سخنرانی، اقامه نماز جماعت و برگزاری کلاسهای احکام، اخلاق و آموزش نماز پرداختهاند.
وی با اشاره به ابعاد معرفی نشده زندگی حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: بررسی نقش حضرت فاطمه(س) در پرسشگری اجتماعی و سیاسی مغفول مانده چراکه ایشان در زمانه خود سررشته پرسشگری از وضع موجود را به دست گرفتند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند بیان کرد: برخی گریه حضرت فاطمه(س) پس از پیامبر(ص) را گریه ناشی از مرگ پدر دانستند اما نمیتوان این نظر را پذیرفت چراکه حضرت کانون صبر و رضایت به آن چیزی بوده که خداوند برایشان مقدر کرده است.
حجتالاسلام محبی ادامه داد: گریه و اشک حضرت فاطمه(س) برای جامعهای بود که پیامبر(ص) آن را بیدار کرده اما بعد خود را به خواب زد و این بانوی بزرگ با رفتارها و عناوین مختلف سعی در بیدار کردن چنین جامعهای داشت.
وی با بیان اینکه به داشتن نگاه عقلانی به سیره حضرت فاطمه(س) و سایر معصومین(ع) در جامعه نیازمند هستیم، بیان داشت: گاهی با آسمانی جلوه دادن این بزرگان خود را از داشتن یک الگو در عرصه زندگی زمینی محروم کردهایم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند گفت: مسیری که اکنون در کشور و همچنین در دنیا برای شناخت حق آغازشده شروع خوبی است اما نمیتوان گفت در زمینه معرفی و شناخت حضرت فاطمه(س) حق مطلب را ادا کردهایم.
نظر شما