پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ اسفند ۱۳۹۴، ۲:۱۵

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و اوکراین

گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و اوکراین

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در گفتگوی تلفنی با همتای اوکراینی خود درباره آخرین وضعیت خلبان اوکراینی رایزنی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با «پاولو کلیمکین» همتای اوکراینی خود طی یک تماس تلفنی درباره آخرین وضعیت خلبان اوکراینی گفتگو کردند.

در این گفتگوی تلفنی وزرای خارجی روسیه و اوکراین درباره سرنوشت خلبان اوکراینی در روسیه و موضوع اعتصاب غذای این خلبان در زندانهای روسیه بحث کردند.

وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد این کشور به پزشکان اوکراینی اجازه ملاقات خلبان اوکراینی را صادر کرده است. ساوشنکو خلبان اوکراینی به اتهام کشتن دو روزنامه نگار روسی در زندانهای این کشور به سر می برد.

وزارت خارجه روسیه اعلام کرده است که خلبان اوکراینی در سلامت کامل به سر می برد و تا زمان روز دادگاه محاکمه اش در 21 مارس نمی تواند هیچ ملاقات کننده ای داشته باشد.

کد خبر 3577233

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha