اسماعیل قربانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تکدی گری یکی از مهمترین معضلات اجتماعی است که عوامل مختلفی سبب گرایش افراد به سمت تکدی گری میشود.
وی گفت: فقر اجتماعی، فرهنگی، اعتیاد و ... از مهمترین عوامل گرایش فرد به سمت تکدی گری است که این امر آسیبی جدی برای جامعه تلقی میشود.
قربانی با اشاره به فعالیت کمیته ساماندهی متکدیان در استان اظهار کرد: این کمیته در تلاش است تا با تمهیدات و برنامه ریزیهای لازم این افراد را ساماندهی کند اما از سوی دیگر شهروندان نیز برای رفع این معضل و کاهش متکدیان در استان باید مشارکت داشته باشند.
وی گفت: زمانی که شهروندان با دلسوزی و حس انسان دوستانه خود، به متکدیان کمک میکنند همین امر سبب افزایش انگیزه دیگر افراد دچار آسیب، برای تکدی گری میشود.
قربانی با اشاره به اینکه طی ایام تعطیلات نوروز انگیزه متکدیان برای فعالیت بیشتر میشود، تاکید کرد: اداره کل بهزیستی خراسان شمالی با مشارکت شهرداریها گشتهای جمع آوری متکدیان در سطح شهر را تقویت میکند.
وی گفت: ساماندهی متکدیان به عهده شهرداری است اما سازمان بهزیستی نیز با تامین نیروی روانپزشک، روانشناس، مددکار و ... در این امر مشارکت دارد.
به گفته قربانی هم اکنون دو نواخانه برای ساماندهی متکدیان در خراسان شمالی وجود دارد که خدماتی از جمله لباس، استحمام، غذا و مشاوره ارائه میدهد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی افزود: طی چهار ماهه پایان امسال شهرداری بجنورد ۴۱ متکدی را ساماندهی کرده که از این تعداد ۱۸ نفر زن و ۲۳ نفر نیز مرد هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، شهر بجنورد مرکز استان خراسان شمالی در مسیر جاده آسیایی قرار داشته و ۲۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما