به گزارش خبرنگار مهر،حجت الاسلام علی نامنی شامگاه پنج شنبه در مراسم تجلیل از فرزندان و همسران ممتاز تحصیلی طلاب و روحانیون افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه با رویکرد فرهنگی حدود دو سال است که برای خانواده های طلاب در سراسر کشور اعم از شیعه و سنی کارها ی نو و جدیدی دارد که امروز نیز شاهد آن هستیم.
وی به برنامه های در نظر گرفته شده در سال ۹۵ برای خانواده های طلاب اشاره کردو یاد آورشد: برنامه هایی از قبیل کلاس های آموزشی در فنی و حرفه ای و در بحث کمک هزینه تحصیلی و هم چنین مشاوره تلفنی برای خانواده های طلاب در سراسر کشور برنامه ریزی لازم شده است.
کارشناس فرهنگی مرکز خدمات حوزه های سراسر کشور گفت: برنامه های فرهنگی ما مانند تمام خدمات دیگر قابلیت این را دارد که تمام طلاب اعم از شیعه و سنی از آن بهره مند شوند.
حجت الاسلام نامنی با ابراز خرسندی از روند روبه رشد جمعیت ممتازین در سه سال اخیر گفت: تعداد ممتازین در سال نخست ۴۰ نفر،در سال بعد نیز ۱۰۰نفر و نهایتا در سال سوم نیز حدود ۱۴۰ نفر و حتی بالاتر نیز رسیده است.
وی به برگزاری همایش تجلیل اشاره کردو افزود: این همایش ها و تجلیل ها باعث ایجاد انگیزه در دانش آموران و دانشجویان شده و خوشبختانه هر ساله تعداد ممتازین فرزندان طلاب رو به رشد است.
کارشناس فرهنگی مرکز خدمات حوزه های سراسر کشور گفت: بزرگترین کمک به جامعه فرهنگی کشور تربیت بیش از ۱۰ هزار طلبه در سراسر کشور است.
حجت الاسلام نامنی ادامه داد: اساس کار فرهنگی نیاز به مبلغ دارد و حوزه علمیه بهترین و بالاترین قدم را در این راه بر میدارد.
کارشناس فرهنگی مرکز خدمات حوزه های سراسر کشور، رویکرد مرکز خدمات حوزه علمیه را فرهنگی اعلام کرد.
حجت الاسلام نامنی از راه اندازی مرکز مشاوره در استان قم در سال آینده خبر داد، که یکی از کارهای نو در این مرکز است.
نظر شما