به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه شهر ابهر به سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد و افزود: آنچه مهم است حفظ راه شهداست و پاسداری از خون شهدا وظیفه همه ما است.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه همه در قبال شهدا موظف هستیم گفت: تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پر برکت از سوی امام خمینی (ره) ضمن آنکه نشان دهنده ارزش گذاری اسلام و نظام اسلامی به شهید و خانواده شهدا می باشد.
حجت الاسلام رحیمی افزود: با توجه به نقش بی بدیلی که این نهاد در زمان دفاع مقدس و پس از آن ایفا می کرد و با عنایت به عدم پیش بینی جنگ تحمیلی در زمان صدور فرمان امام، نشان از آینده نگری و ژرف اندیشی در مدیریت امام دارد و فرهنگ ملت ما، فرهنگ شهادت است.
وی با بیان اینکه ملت ایران شهادت را نه پایان زندگی بلکه اوج کمال انسانی و بلندترین نقطه اروج روح ادمی می داندافزود: شهادت برای ملت مسلمان ایران، یعنی انتخاب خدا بجای خود، یعنی فدا کردن خود و رسیدن به خدا، یعنی سودمندترین معامله در بازار دنیاست و این باوری است که ملت ژرف نگر و حقیقت بین ایران در درون خود یافته است و همین باور متعالی است که رمز پیروزی ایران اسلامی در برابر همه ابر قدرتهای جهان به شمار می آید.
امام جمعه ابهر ادامه داد: ملت و دولت ایران، برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خویش مدیون شهیدان فداکار و جان برکفی است که در راه به ثمر رسیدن انقلاب، از جان خویش گذشتند.
حجت الاسلام رحیمی افزود: بنابراین بر همه مسئولان، مقامات آحاد جامعه، بویژه نسل جوان و آینده سازان نظام اسلامی و حکومت امام زمان(عج) و حتی سایر انسانهای دنیا لازم است. با الگو قرار دادن سیره و روش شهدا و سایر ایثارگران نه تنها در حفظ این امانت بزرگ کوشا باشند بلکه تمام تلاش خود را صرف گسترش این مکتب الهی و انسان ساز نماید.
وی در ادامه با اشاره به سالروز شهادت حضرت زهرا(س)افزود: حضرت زهرا(س) ولایت مداری بصیر بود که به عنوان بنیانگذار مکتب اعتراض درشیعه، نسبت به بدعت و تفسیر غلط، راه روشنی برای عموم شیعیان ترسیم کرد.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه امروزه شیعه دارای ایدئولوژی مقاومت و مبارزه ادامه داد: حضرت با بینش سیاسی عمیق خویش، که عامل رفتارهای سیاسی ایشان بوده و از بعد نظری به ترسیم جهان بینی توحیدی و از بعد عملی به ترسیم ایدئولوژی سیاسی شیعه پرداختند.
حجت الاسلام رحیمی گفت: با یک نگاه کلی، می توان پی برد رفتارهای سیاسی حضرت زهرا(س) کنش های عقلانی مبتنی بر ارزش می باشند و بر اساس آگاهی ها، باورها و ارزش های توحیدی صورت گرفته اند و اگر این مبارزات مستمر نبودند.
امام جمعه ابهر با بیان اینکه حضرت زهرا(س) ولایت مداری بصیر بود گفت: امروزه شیعه دارای ایدئولوژی مقاومت و مبارزه است.
نظر شما