به گزارش خبرنگار مهر، نماز جمعه این هفته تبریز به امامت آیت الله مجتهد شبستری امام جمعه تبریز در مصلی اعظم امام خمینی(ره) این شهر و باحضور گسترده و باشکوه نمازگزاران تبریزی اقامه شد.
آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در خطبه های نماز جمعه تبریز با اشاره به اینکه آل سعود بعداز به قدرت رسیدن ملک سلمان به شدت از افزایش قدرت ایران نگران است، افزود: حزب الله لبنان با مقاومت در برابر آل سعود و رژیم صهیونیستی آنها را نابود می کند.
وی با اشاره به برگزاری نشست شورای وزیران کشورهای شورای خلیج فارس گفت: حزب الله لبنان در این نشست در لیست گروههای تروریستی قرار گرفت درحالیکه عربستان و دوستانش بعداز شکست های متعدد به دنبال انتقام گیری از مقاومت هستند و هدف آنها حزب الله لبنان است.
نگرانی مقام معظم رهبری از وضعیت فرهنگی کشور
عضو خبرگان رهبری سپس با اشاره به دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با مقام معظم رهبری اظهار داشت: در این دیدار برای چندمین بار رهبری از وضعیت فرهنگی ابراز نگرانی کردند و باید همه به صورت جدی وارد شوند.
آیتالله مجتهد شبستری با اشاره به اینکه باید اقتصاد مقاومتی، حرکت علمی پرشتاب کشور و مصون سازی فرهنگی کشور مورد توجه قرار گیرد، ادامه داد: رهبری وظایف مسئولان را مشخص کردند و باید همه به صورت جدی وارد کار شوند و به خصوص در خصوص مسائل فرهنگی وارد کار شوند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات هفتم اسفند معنادار و پرشکوه بود، افزود: مردم نشان دادند که به نظام جمهوری اسلامی وفادار هستند و این انتخابات در عین حالی که رقابتی بود ولی در کمال آرامش و بسیار پرشکوه برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه برخی ها در انتخابات سال ۸۸ رأی نیاوردند و با به راه انداختن فتنه برای کشور هزینه ایجاد کردند، اظهار داشت: ولی در این انتخابات کسانی که رأی نیاوردند، به پیروز انتخابات تبریک گفتند که این موضوع ارزش زیادی دارد.
نظر شما