به گزارش خبرنگار مهر، محمدصادق پورمهدی صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح پروژه های اداره بهداشت شهرداری تبریز و تجلیل از خبرنگاران این حوزه اظهار داشت: در طول دو سال گذشته، شهرداری تبریز در حوزه مدیریت شهری وارد شده و در حوزه هایی همچون بهداشت، ورزش، هنر و عمران به شیوه خوبی عمل کرده است.
وی با بیان اینکه باید فعالیت ها را به بخش خصوصی انتقال بدهیم، گفت: بارها اعلام شده که دولت به تنهایی قادر به انجام پروژه های مختلف نخواهد بود و این طرح ها باید به بخش خصوصی انتقال داده شوند.
پورمهدی همچنین با اشاره ای به نقش رسانه ها در فرهنگ سازی به خصوص در حوزه سلامت گفت: کار فرهنگی و رسانه ای از ارزش بالایی برخوردار است چرا که اگر در جامعه فضای مناسبی برای رسانه ها باز شود تا عملکرد اداره های مختلف مورد نقد قرار گیرد در این صورت شاهد جامعه ای پویا خواهیم بود.
معاون عمرانی استاندار افزود: اگر رسانه ها، فعالیت مسئولان را نقد منصفانه ای کنند در این حالت فساد هم کمتر می شود چرا که مسئولان خود را در مقابل نظارت رسانه های مختلف می بینند.
وی ادامه داد: در آذربایجان که مهد تمدن است باید رسانه ها فعال تر شده و در راستای انتقاد از عملکرد مدیران گام بردارند.
مدیران در مقابل نقد رسانه ها سعه صدر داشته باشند
مدیر کل صدا و سیمای استان نیز در این مراسم اظهار داشت: مطبوعات استان ما از جایگاه خوبی برخوردار هستند و چهره های شاخصی در مطبوعات داریم که از این افراد انتظار می رود خود را برای ۲۰۱۸ که در آن تبریز به عنوان پایتخت جهان اسلام نامیده شده آماده کنند.
سید محسن لطیفی ادامه داد: شبکه های فارسی زبان ماهواره ها در حال افزایش بوده و هزینه های کلانی برای آن ها صرف می شود که در مقابل این شبکه ها باید نسبت به تقویت رسانه ملی تلاش شود.
وی افزود: برخی از این کانال های ماهواره ای در حال تلاش برای از بین بردن فرهنگ اسلامی و ایرانی هستند و آن را هدف گرفته اند.
لطیفی با بیان اینکه رسانه ها و مطبوعات همواره در کنار مسئولان هستند، گفت: اما در این میان ما نباید از رسانه های توقع داشته باشیم تا فقط از مدیران تعریف و تمجید کنند بلکه مدیران باید نقدپذیر لازم را داشته باشند.
نظر شما