پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۸:۴۲

عضو شورای آموزش و پرورش خوزستان:

هنرستان كشاورزی شوشتر یک بیكار هم تحویل جامعه نمی دهد

هنرستان كشاورزی شوشتر یک بیكار هم تحویل جامعه نمی دهد

اهواز ـ عضو شورای آموزش و پرورش خوزستان گفت: هنرستان كشاورزی شوشتر یک بیكار هم تحویل جامعه نمی دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا كلاهكج ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان اظهار كرد: امسال خوشبختانه یک پیک نوروزی كامل و فنی حداقل برای دانش آموزان مقطع ابتدایی طراحی شده و دانش آموزان باید برای رسیدن به پاسخ سئوالات به منابع مختلفی مراجعه كنند.

وی افزود: اهالی خوزستان جزو بیمارترین استان های كشور هستند و بنابراین باید ورزش را در این استان جدی بگیریم. باید به ورزش مدارس بیشتر توجه كرده و این مسئله به شكل جدی دیده شود.

كلاهكج بیان كرد: زبان خارجه و كامپیوتر نیز باید در خوزستان مورد توجه قرار بگیرند چر اكه در این استان به واسطه حضور انگلیسی ها در یک مقطع تاریخی، استعداد زبان خارجه به خوبی مشاهده می شود. همچنین جوان خوزستانی در كامپیوتر سرآمد هستند و باید روی این مسائل و استعدادها سرمایه گذاری كرده و نباید تنها به نقاط ضعف اشاره داشته و از این نقاط قوت غافل شویم.

كلاهكج یادآور شد:‌ روز پنجشنبه به روز بازی در مدارس تبدیل شده بود كه تاثیرات بسیار خوبی داشته و باید بیش از پیش تقویت و همچنین توسعه پیدا كند. حتی می توان اردوهای خانوادگی را در كنار این روز بازی برای دانش آموزان برنامه ریزی كرد.

این عضو شورای آموزش و پرورش استان اظهار كرد: زنگ اولیای طرح خوبی بود كه بسیار بر اجرای آن تاكید و البته عملیاتی شد ولی باید بیشتر توسعه پیدا كند. در استان خوزستان ظرفیت های بسیار خوبی چون پژوهش سرای دانش آموزی ناحیه دو اهواز وجود دارد كه فعالیت های بسیار خوب و منصفانه ای را در راستای مهارت آموزی و رشد دانش آموزان انجام می دهد.

وی با اشاره به اینكه معلمان نمونه باید تجربیات خود را در شورای آموزش و پرورش بیان و ارائه كنند، گفت: غیبت اعضای اصلی شورا به صورت مكرر طی چند وقت اخیر مشاهده شده كه بهتر است این اعضا حذف شوند. همچنین تقاضا داریم با توجه به اینكه فعالیت های خوبی توسط این شورا انجام شده، طی هر چند جلسه یک بار نیز گزارش عملكردی در جلسات ارائه شود.

كلاهكج خواستار شد:‌ هنرستان كشاورزی و دامداری شهر شوشتر حتی یک بیكار هم به جامعه تحویل نمی دهد و پیشنهاد می دهم یكی از جلسات شورای آموزش و پرورش خوزستان را در این هنرستان برگزار كنیم.

این عضو شورا پیشنهاد داد:‌ بسیاری از كتابخانه ها در حال خاک خوردن هستند و حتی به روز هم نشده اند. پیشنهاد می كنم كه مدارس مختلف یكی از زنگ های خود را تحت عنوان مطالعه در كتابخانه ها برگزار كنند.

کد خبر 3581924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha