پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۱۴

برای اولین بار

مجلس نقالی بر روی سطحه لنج در آب‌های خلیج فارس اجرا شد

مجلس نقالی بر روی سطحه لنج در آب‌های خلیج فارس اجرا شد

گناوه - مجلس نقالی شهر هفت هزار ساله «از جنابه تا گناوه» نوشته و کار محمد مظفری بر روی عرشه لنج ۴۰۰ تنی به اجرا درآمد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مظفری نویسنده و کارگردان این مجلس نقالی عصر پنجشنبه در این آئین اظهار داشت: دو سال است که نمایش سطحه یعنی اجرای نمایش بر روی عرشه لنج را در استان بوشهر را شروع کردیم که در دومین سال آن تصمیم گرفتیم که شیوه‌ای از نمایش‌های ایرانی استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: خوشبختانه توانستیم توسط هنرمندان گروه تاتر ایلیا برای اولین بار در کشور یک مجلس نقالی را بر روی لنج در روی آب‌های خلیج فارس اجرا کنیم و ۱۵۰ مخاطب بر روی عرشه این لنج به تماشای این نمایش ایرانی نشستند.

مظفری با اشاره به اینکه سال گذشته نیز اجرای نمایش ناکو بر عرشه لنج بازتاب‌های جهانی داشت، افزود: استقبال مخاطبین از اجرای این مجلس نقالی نشان از ارتباط تئاتر سطحه با مخاطبین دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این مجلس نقالی قطعاتی از تاریخ ایران، استان بوشهر و بندر گناوه به اجرا درآمد.

مظفری گفت: از ویژگی‌های دیگر نمایش اجرا شده حضور خانم‌ها در این نمایش بود؛ چهار بازیگر نمایش یاده شده را خانم‌ها تشکیل می‌دادند.

کد خبر 3582493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha