پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۴۴

فرانس پرس گزارش داد:

ارتش سوریه در آستانه فتح پالمیرا

ارتش سوریه در آستانه فتح پالمیرا

یک رسانه غربی از پیشروی ارتش سوریه در مناطق نزدیک به شهر باستانی پالمیرا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای دولتی سوریه با پشتیبانی نیروی هوایی روسیه پیشرفت‌ هایی را در زمینه بازپس‌گیری منطقه باستانی پالمیرا از نیروهای داعش داشته اند.

نیروهای دولتی سوریه با کمک نیروهای داوطلب متحد خود و با پشتیبانی جنگنده‌های روسیه از اوائل ماه جاری میلادی، به پیشروی به سوی منطقه باستانی پالمیرا ادامه داده‌اند، و اکنون در چند کلیومتری دروازه‌های این منطقه هستند.

پالمیرا که در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و به «مروارید صحرا» معروف است، از اردیبهشت سال گذشته در تصرف گروه تروریستی داعش است.

این گزارش حاکی است که هفته گذشته نیروهای دولتی موفق شدند یک تپه راهبردی را در جنوب غربی ورودی اصلی پالمیرا بازپس گیرند که تنها چهار کیلومتر با دروازه‌های شهر فاصله دارد.

رامی عبدالرحمان، مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه، به خبرگزاری فرانسه گفته است که «نبرد پالمیرا برای حکومت سوریه سرنوشت‌ساز است، چرا که راه را برای بازپس‌گیری منطق بیابانی تا مرز شرقی با عراق هموار می‌کند».

او گفته است که «[در صورت بازپس‌گیری پالمیرا] داعش به طور خودکار مناطق بیابانی منتهی به مرز عراق را از دست می‌دهد، و به بیان دیگر ۳۰ هزار کلیومتر مربع را از دست خواهد داد».

خبرگزاری فرانسه اضافه کرده که معنای چنین چیزی آن است که مناطق تحت کنترل داعش از ۴۰ درصد خاک سوریه به ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت و جهادگران داعش برای بازگشت به خاک عراق تحت فشار قرار خواهند گرفت.

پیشتر در روزهای پایانی اسفند ماه، مؤسسه جینز، که از مؤسسات تحلیل‌گر در امور نظامی است، در گزارشی گفته بود که با ادامه حملات هوایی و نیز پیشروی‌ها در عراق و سوریه علیه مواضع داعش، این گروه ۲۲ درصد از قلمروی تحت کنترل خود را در ۱۵ ماه گذشته از دست داده است.

کد خبر 3583974

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha