پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۰۸

معاون وزیر بهداشت تشریح کرد؛

اولویت های حوزه درمان در سال ۹۵/ساماندهی اورژانس های روانپزشکی

اولویت های حوزه درمان در سال ۹۵/ساماندهی اورژانس های روانپزشکی

معاون درمان وزارت بهداشت، مهمترین برنامه های حوزه درمان در سال ۹۵ را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد آقاجانی، افزایش میزان رضایتمندی مردم و جلب اعتماد عمومی به بیمارستان های دولتی و خدمات درمانی را از نکات مثبت برنامه تحول نظام سلامت در دو سال اخیر بیان کرد و گفت: در این راه همراهی و تلاش مجدانه مدیران ارشد و میانی دانشگاه ها و بیمارستان های تابعه وزارت بهداشت قابل تقدیر است.

وی ابراز امیدواری کرد با رشد علم، پژوهش و اخلاق در سال ۹۵ اعتلای جامعه پزشکی و خدمت بی بدیل به مردم نسبت به گذشته بیشتر شود.

آقاجانی با تاکید بر حفظ دستاوردهای دو سال اخیر برنامه های نظام سلامت، افزود: در سال جدید اقدامات ارزنده ای جهت خدمت به هموطنان انجام خواهد شد. اتمام پروژه های توسعه زیرساخت های حوزه درمان، افزایش تخت های روانپزشکی، استاندارد سازی و گسترش اورژانس های روانپزشکی، ساماندهی خدمات دندانپزشکی با هدف کاهش پرداخت از جیب مردم در این حوزه و توسعه شبکه های آزمایشگاهی دولتی از اهم برنامه های حوزه درمان کشور است.

وی افزود: ساماندهی اتاق های عمل و اورژانس های بیمارستانی کشور، تشکیل شبکه پیوند در کشور، اجرای کامل برنامه حمایت از زوج های نابارور و راه اندازی سامانه یکپارچه صدور پروانه های پزشکی ، توانمند سازی مردم برای خودمراقبتی و مدیریت آموزش همگانی، اجرای کمپین های ملی آموزش همگانی و آموزش به بیماران نیز در دستور کار وزارت بهداشت است و این امور تنها بخشی از وظایف ما در قبال مردم ایران است.

معاون وزیر بهداشت ابراز امیدواری کرد تا این تلاش ها بتواند لحظات زندگی بیماران را بهاری کند و هر روزشان را در پرتو سلامتی نوروز سازد.

 

کد خبر 3585248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha