پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر:

۱۱۶ هزار نفر در مراکز اقامتی آموزش‌و‌پرورش بوشهر اسکان یافتند

۱۱۶ هزار نفر در مراکز اقامتی آموزش‌و‌پرورش بوشهر اسکان یافتند

بوشهر - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: ۱۱۶ هزار نفر در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش استان اسکان یافتند.

ناصر کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تلاش ویژه‌ای برای اسکان مسافران نوروزی در مراکز اقامتی آموزش و پرورش در استان بوشهر صورت گرفته است و شاهد خدمات دهی مناسبی در این زمینه هستیم.

وی اضافه کرد: برای تعطیلات نوروز امسال ۳۳۸ مدرسه استان بوشهر به منظور میزبانی از مسافران نوروزی تجهیز شده است که در مجموع دو هزار و ۲۰۵ کلاس درس میزبان گردشگران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر بیان کرد: با تلاش ستاد اسکان فرهنگیان استان، از ابتدای تعطیلات تاکنون بیش از ۱۱۶ هزار نفر گردشگر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش و پرورش استان بوشهر اسکان داده شده است.

وی افزود: تا هفتمین روز از فروردین ماه، ۲۱ هزار و ۱۶۲ خانواده فرهنگی و دو هزار و ۱۷۶ خانواده غیر فرهنگی در مراکز اقامتی آموزش و پرورش استان بوشهر اسکان داده شدند.

کرمی، تعداد فرهنگیان پذیرش شده در ستاد اسکان آموزش و پرورش استان بوشهر را ۱۰۵هزار و ۸۱۰ نفر عنوان کرد و گفت: طی این مدت ۱۰ هزار و ۸۸۰ نفر گردشگر غیر فرهنگی در مدارس سراسر استان اسکان داده شدند.

وی ادامه داد: استان بوشهر در این فصل از سال دارای آب و هوای بسیار خوبی برای حضور گردشگران است و ما نیز خود را برای میزبانی مطلوب از گردشگران و مسافران نوروزی آماده کردیم.

کد خبر 3585497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha