پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۳۶

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران:

افزایش بهره وری انرژی سبب صرفه جویی می شود

افزایش بهره وری انرژی سبب صرفه جویی می شود

ساری - مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: افزایش بهره‌وری انرژی می‌تواند در روندی مشخص باعث صرفه‌جویی صدمیلیاردی شود و نگاه ویژه و حمایتی به صنایع متوسط و کوچک لازم است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم شهابی ظهر چهارشنبه در دیدار با کارکنان امور توزیع این شرکت ابراز امیدواری کرد: در سال جدید که با درایت مقام معظم رهبری به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نام‌گذاری شده، افتخارات بیشتری در کارنامه شرکت به ثبت برسد.

وی بهار را تمثیل معاد الهی و نوروز را تکریم عظمت و کرامت خداوندی بیان کرد و ارج نهادن به رکن اصلی خانواده و دمیدن روح نشاط و ایجاد انگیزه برای خدمت بیشتر به مردم را ازجمله ارزش‌های نوروز برشمرد و گفت: نوروز جشن طبیعت است، جشنی که ریشه در اعتقادات و باورهای دینی داشته و نمونه بسیار جالبی از هوش و ذوق و درایت نژاد ایرانی دارد و با توجه به خصوصیات ذاتی، طبیعی و تاریخی این جشن که ضامن دوام و بقای آن بوده و در فرهنگ اصیل ایرانی جای گرفته است و به‌پاس این آفریده‌های تفکر برانگیز، پروردگار را شکر گذاریم و در این فرخنده ایام، شادکامی و بهروزی تمامی مردم عزیز را آرزومندیم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در بخش دیگری از توصیه‌های خویش به بیانات مقام معظم رهبری در نوروز ۹۵ اشاره کرد و افزود: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در صحن مطهر حضرت ثامن‌الحجج امام رضا (ع) شناسایی و تمرکز بر فعالیت‌های زنجیره‌های مزیت دار اقتصادی از طریق راههای متعدد در تحکیم و رونق اقتصادی، احیاء و به حرکت درآوردن تولید داخلی، دانش‌بنیان شدن بخشی‌های مهم اقتصادی، افزایش
بهره‌وری انرژی که می‌تواند در روندی مشخص باعث صرفه‌جویی صدمیلیاردی بشود و نگاه ویژه و حمایتی به صنایع متوسط و کوچک برای ایجاد اشتغال و تحرک اقتصادی ازجمله موارد پیشنهادی ده‌گانهٔ ایشان به مسئولان اجرایی برای تحقق شعار سال یعنی اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مورد تأکید قراردادند که در صورت اجرای این حرکت منطقی و انقلابی، دیگرکسی در مقابل این تحریم‌ها نخواهد لرزید.

شهابی خاطرنشان کرد: مجموعه توانمند، متخصص و متعهد این شرکت در سالی که گذشت توانسته است باایمان راسخ و اراده قوی و تلاش شبانه‌روزی گام‌های مؤثر و مفیدی در راستای خدمت صادقانه به ملت فهیم، شریف، سرافراز و سربلند استان بردارد و رمز موفقیت شرکت توزیع برق مازندران همدلی، همراهی، صمیمت، یکپارچگی، وحدت و روحیه جهادی و تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه است و الحمدالله مردم نیز از خدمات شایسته و مطلوب این شرکت رضایت کامل دارند.

وی تصریح کرد: در این بازدیدها فعالیت‌های شاخص سال ۹۴ و برنامه‌های سال ۹۵ امور توزیع و بخشهای تابعه، وضعیت خطوط و شبکه‌ها، قدرت منصوبه ترانس‌ها، وضعیت مشترکین و متقاضیان، مرمت روستایی، توسعه و احداث شهری و روستایی، اصلاح و بهینه، رینگ خطوط، تأمین برق متقاضیان در کمترین زمان ممکن، حریم شبکه‌ها، وضعیت وصول و... و. موردبررسی قرار گرفت.

کد خبر 3587214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha