به گزارش خبرگزاری مهر ، در اطلاعیه سازمان حمل و نقل جاده ای کشور آمده است: به علت تخلیه بار ترافیکی و روان شدن تردد در محور هراز ، ازساعت19:00روز جاری محدودیت محور فوق لغو و تردد وسایل نقلیه به صورت دوطرفه امکان پذیر است.
سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا صبح امروز اعلام کرده بود: با توجه به موج بازگشت مسافران نوروزی و افزایش حجم ترافیک در دو محور هراز و چالوس، مقرر شده است از بعد از ظهر امروز تردد در این دو محور به صورت یک طرفه انجام شود.
وی درباره محور چالوس گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده مقرر شد از ساعت ۱۲ ظهر امروز از تردد خودروها در محور کرج چالوس از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممانعت به عمل آید و بر این اساس از ساعت ۱۶، تردد در این محور به صورت یک طرفه از مرزن آباد به سمت میدان امیرکبیر انجام خواهد شد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در پایان خاطرنشان کرد: ممنوعیتهای اعلام شده در روز ۱۳ فرودین نیز اجرایی خواهد شد.
نظر شما