پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ فروردین ۱۳۹۵، ۲۲:۴۷

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛

۲۴ میلیون ایرانی به پزشک خانواده دسترسی دارند

۲۴ میلیون ایرانی به پزشک خانواده دسترسی دارند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: دسترسی ۲۴ ميليون نفر به برنامه پزشک خانواده را فراهم كرده ايم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی اکبر سیاری با بيان اينكه هدف از اين بازديد ارزيابي برنامه طرح تحول حوزه بهداشت در خراسان جنوبي بود گفت: اين كار به طور مستمر در طول سال توسط بنده، مديران و كارشناسان معاونت بهداشت وزارت انجام مي شود.

وی با اظهار اينكه شناخت از سه طريق مطالعه، مشاوره و مشاهده به دست مي آيد اضافه كرد: در روزهای آغازين سال از شهرستان هاي تربت حيدريه، گناباد، قائن، زيركوه و بيرجند بازديد انجام گرفت تا از نزديك پيشرفت برنامه های طرح تحول را مشاهده و با ابعاد مختلف نحوه اجراي برنامه در واحدهاي ارائه خدمت آشنا شوم.

سیاری با بيان اينكه توسعه طرح تحول سلامت يكي از مهمترين اولويت هاي معاونت بهداشت وزارت در سال ۹۵ است گفت: در اين طرح ۱۵ برنامه ملي و ۱۰ پروژه در حال انجام است.

معاون وزیر بهداشت با بيان اينكه در سال جديد به دنبال عملياتي شدن پرونده  الكترونيك سلامت ايرانيان هستيم گفت: اين برنامه ستون فقرات كار مامی باشد.

سياري با اشاره به برنامه ايراپن گفت: اين برنامه در حال حاضر در ۴ شهر كشور در حال انجام است و به دنبال آن هستيم تا اين برنامه در سراسر كشور به مرحله اجرا برسد.

وی با اظهار اينكه تاكنون به تدريج دسترسي ۲۴ ميليون نفر به برنامه پزشك خانواده را فراهم كرده ايم گفت: تكميل اين برنامه در سراسر كشور از ديگر برنامه هاي وزارت بهداشت است.

سياري با بيان اينكه نظارت بر طرح تحول حوزه بهداشتي در سه سطح معاون بهداشت و تيم ارزياب معاونت، تيم ۵۰ نفره مركز مديريت شبكه و اداره هاي فني معاونت بهداشت وزارت انجام مي شود گفت: اين پايش ها به طور مستمر در طول سال صورت مي گيرد و در هريك از بازديدهاي اين گروه ها برنامه هاي ملي و پروژه هاي طرح مورد پايش قرار مي گيرد.

کد خبر 3587754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha