پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۲۹

استاندار قم:

بانوان در تحقق اقتصاد مقاومتی جایگاه والایی دارند

بانوان در تحقق اقتصاد مقاومتی جایگاه والایی دارند

قم - استاندار قم با تأکید بر توجه به مدیریت بهینه مصرف در خانواده‌ به عنوان یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی، گفت: بانوان در این زمینه می‌توانند بهره‌وری جامعه را ارتقا دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی صادقی در جشن میلاد کوثر که قبل از ظهر دوشنبه با حضور رئیس مرکز مطالعات زن و خانواده و جمعی از بانوان مشاور در دستگاه‌های قم و مدیران دانشگاه‌ها و مدارس در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: زیرساخت شعار امسال، «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، شعار سال گذشته، «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» است و در این میان بانوان می‌توانند نقش مهم و مؤثری داشته باشند.

وی با تجلیل از جایگاه بانوان ایرانی، آنان را محور و عمود اصلی نهاد خانواده خواند و ادامه داد: بانوان از زمان انقلاب تاکنون در عرصه‌های مختلف نقش خود را همواره ایفا کرده‌اند. زنان در کانون خانواده نیز در جهت زندگی بهتر حرکت می‌کنند و امید داریم روز به روز بر فهم و درک آنان افزوده شود.

استاندار قم با اشاره به مقام شامخ مادر در جامعه اسلامی، نقش مادران را در تأمین نیازهای روحی و روانی اعضای خانواده بسیار مهم توصیف کرد و ابراز داشت: نقش زن در ایجاد کانون گرم خانواده و محبت بی‌بدیل است و امید است شاهد زندگی بهتر بیش از گذشته باشیم.

زنان در ارتقای بهره وری جامعه موثر هستند

وی نقش و حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اجتماع به ویژه عملیاتی کردن شعار سال را یادآور شد و اظهار کرد: زنان می‌توانند مدیریت بهینه در تمام مصارف زندگی اعم از شخصی و خانوادگی داشته باشند و به این وسیله بهره‌وری جامعه را ارتقا دهند.

صادقی در پایان با تأکید بر اینکه همگان باید برای بالا بردن بهره‌وری در ابعاد مختلف در راستای تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی کوشا باشند، تصریح کرد: متأسفانه از همه ظرفیت‌های موجود خود استفاده نکرده‌ایم و ما باید بتوانیم مصرف بهینه داشته باشیم.

کد خبر 3590372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha