پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۲:۵۵

مدیر کمیته امداد خرم آباد خبر داد؛

خروج ۲۳۰۰ سرپرست خانوار خرم‌آبادی از چرخه حمایت کمیته امداد

خروج ۲۳۰۰ سرپرست خانوار خرم‌آبادی از چرخه حمایت کمیته امداد

خرم آباد - مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خرم آباد از خروج دو هزار و ۳۵۰ سرپرست خانوار خرم آبادی از چرخه حمایت کمیته امداد خبر داد.

محمدولی حیدروند در گفتگو با خبرنگار مهر از خروج بیش از دو هزار و ۳۵۰ سرپرست خانوار خرم آبادی از چرخه حمایت این نهاد با معرفی به سازمان تامین اجتماعی به منظور استفاده از مزایای بیمه بازنشستگی، مستمری و خروج از حمایت این نهاد خبر داد.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه های کاری و اولویت دار کمیته امداد در بخش حمایت اجتماعی، واریز حق بیمه سرپرستان خانوار تحت حمایت از سوی این نهاد به سازمان تامین اجتماعی است گفت: این خانوارها در زمان تعیین شده با رسیدن به سن بازنشستگی از حمایت امداد خارج و از سازمان تامین اجتماعی ماهیانه حقوق مستمری دریافت می کنند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان خرم آباد با بیان اینکه واحد بهداشت و درمان این شهرستان درسال گذشته توانسته تعداد ۱۹ هزار و ۷۰۲ کارت درمانی صادر و پس از تایید اعتبار تحویل مددجویان شهری دهد بیان داشت: همچنین تعداد ۹۷ بیمار زمین گیر و صعب العلاج شناسایی و ماهیانه با واریز مبلغ یک میلیون ریال به حساب آنها بابت حق مراقبت و نگهداری به آنها خدمات ارائه شده است.

حیدروند با بیان اینکه این نهاد در بخش بهبود تغذیه کودکان و صدور بن تغذیه درسال گذشته نیز توانسته تعداد هزار و ۵۳۷ نفر را شناسایی و پس از تشکیل پرونده و هماهنگی لازم با مرکز بهداشت شهرستان خرم آباد بن تغذیه تحویل این خانوارها دهد افزود: هزار و ۲۰۳ کودک شهری و روستایی تحت حمایت این نهاد و تعداد ۳۳۴ کودک شهری و روستایی غیر تحت حمایت از این مزایا بهره مند شدند.

وی در پایان با اشاره به حمایت های چشمگیر خیرین در سال گذشته تصریح کرد: در روزهای پایانی سال گذشته دو نفر از خیرین نیکوکار خرم آبادی در یک عمل خداپسندانه و تلاش همکاران مشارکتهای مردمی منطقه دو با واریز مبلغ ۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال توانستند دو نفر از زندانیان جرائم غیر عمد را آزاد کنند.

کد خبر 3591132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha