پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان:

جابجایی ۵.۵ میلیون نفر سفر در هرمزگان طی ۲۰ روز

جابجایی ۵.۵ میلیون نفر سفر در هرمزگان طی ۲۰ روز

بندرعباس - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از جابجایی ۵.۵میلیون نفر سفر در هرمزگان طی ۲۰ روز خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از بنادر و دریانوردی هرمزگان، ابراهیم ایدنی طی اظهاراتی با اعلام خبر پایان طرح نوروزی سال ۹۵ اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح نوروزی ساماندهی سفرهای دریایی هرمزگان تا پایان پانزدهمین روز از فروردین ماه ۹۵، در مجموع ۵میلیون و ۵۳۸ هزار و ۳۸۱ نفر سفر از طریق بنادر هرمزگان به مقصد جزایر این استان و بالعکس صورت گرفت.

رئیس کمیته حمل و نقل دریایی ستاد خدمات سفر استان هرمزگان خاطرنشان کرد: در چهاردهمین روز از فروردین ماه جاری، جابجایی ۸۰ هزار و ۸۲۳ نفر سفر و در روز پانزدهم نیز ۷۳هزار و ۴۱۶ نفر سفر از طریق بنادر ۱۴ گانه مسافری این استان به انجام رسید.

ایدنی اضافه کرد: تجزیه و تحلیل آماری حاکی از این است که طی ۲۰روز زمان اجرای طرح نوروزی سال ۹۵، عملیات ترابری ۵۳۱هزار  و۸۲۱ دستگاه خودرو از طریق مسیرهای دریایی بین بنادر لنگه، کیش، آفتاب، چارک، پهل، لافت، هرمز و ... به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: تعداد ۷هزار دستگاه خودرو در روز چهاردهم و همچنین در روز پانزدهم نیز حدود ۶ هزار دستگاه خودرو توسط شناورهای لندینگ کرافت در مسیرهای دریایی جابجا شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از آغاز طرح نوروزی ۹۵ تا پایان پانزدهمین روز از فروردین ماه سال جاری، در مجموع ۱۴۰ هزار و ۲۹۳ سفر دریایی از طریق بنادر ۱۴ گانه مسافری هرمزگان انجام شده است.

وی از آخرین آمار و اطلاعات مربوط به وضعیت فعالیت های گردشگری ساحلی و دریایی در استان طی ۲۰ روز اجرای طرح نوروزی نیز سخن به میان آورد وگفت: طی مدت یاد شده، در مجموع بیش از یک میلیون و ۱۸۷ هزار نفر از شناورهای تفریحی و گردشگری برای انجام گشت های دریایی بهره مند شدند و به همین منظور نزدیک به ۱۱۲ هزار مورد تردد شناورهای دریایی به انجام رسید.

ایدنی خاطرنشان کرد: بیشترین حجم جابجایی خودرو و مسافر از ابتدای اجرای طرح نوروزی ۹۵ تاکنون مربوط به روز ششم فروردین به عنوان پرترافیک ترین و شلوغ ترین روز طی تعطیلات نوروزی ۹۴می باشد که طی این روز، در مجموع ۵۲۶ هزار نفر سفر انجام شد.

وی همچنین اضافه کرد: بیشترین حجم جابجایی خودرو نیز در روز پنجم فروردین با رقمی بالغ بر ۵۱ هزار دستگاه به ثبت رسید که بخش عمده آنها به مسیر دریایی پهل – لافت(جزیره قشم) اختصاص دارد.

 

کد خبر 3591357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha