پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۴

معاون میراث فرهنگی آذربایجان شرقی خبر داد:

جلفا نامزد انتخاب شهر برتر گردشگری ایران شد

جلفا نامزد انتخاب شهر برتر گردشگری ایران شد

جلفا - معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از نامزدی مرکز منطقه آزاد ارس به عنوان شهر برتر گردشگری ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حمزه زاده ظهر چهارشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستاد هماهنگی خدمات سفر به زودی سه کلانشهر، سه شهر بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و سه شهر زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت کشور را به عنوان شهرهای برتر گردشگری در نوروز ۹۵ انتخاب و معرفی خواهد کرد که جلفا نیز در بخش شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به عنوان کاندیدای آذربایجان شرقی معرفی شده است.

وی اظهار کرد: درخشش در حوزه مدیریت گردشگری، تعریف و اجرای برنامه های متنوع فرهنگی، هنری و تفریحی، رضایتمندی گردشگران، ارتقای خدمت رسانی به مهمانان نوروزی، کیفیت اطلاع رسانی و ایجاد و توسعه تاسیسات گردشگری مهم ترین مولفه های انتخاب شهرهای برتر گردشگری ایران است که جلفا در نوروز ۹۵ توفیقات بسیار خوبی در همه این حوزه ها داشته است.

معاون مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اضافه کرد: نامزدی جلفا از سوی آذربایجان شرقی به ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر اعلام شده و با توجه به بازدید حضوری و اظهار رضایت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از منطقه آزاد ارس در طول تعطیلات نوروز امسال، این امیدواری به شدت وجود دارد که جلفا به عنوان شهر برتر گردشگری ایران معرفی خواهد شد.

حمزه زاده گفت: ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اخد نظر دستگاه ها و وزارت خانه های مختلف، امتیازات و مشوق هایی برای شهرهایی که موفق به کسب عنوان برتر می شوند در نظر گرفته است ضمن اینکه پیرو پیشنهاد معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، شهرهای برتر به عنوان یک برند حقوقی شناخته شده و دارنده این عنوان از مزیت ها و تسهیلات ویژه ای برخوردار خواهد شد.

کد خبر 3592186

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha