پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۲۶

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین:

۱۸ میلیون و۵۰۰ هزار قطعه مرغ در استان کشتار بهداشتی شد

۱۸ میلیون و۵۰۰ هزار قطعه مرغ در استان کشتار بهداشتی شد

قزوین- مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: در سال گذشته با کشتار ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه طیور در کشتارگاههای استان ۳۶ هزار تن گوشت سفید سالم و بهداشتی تولید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان قزوین سید بهمن نقیبی در این باره گفت: در سال ۹۴ با نظارت صورت گرفته توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بیش از ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه طیور در کشتارگاه های استان کشتار شده و ۳۶ هزار تن گوشت سفید سالم تولید شده است.

نقیبی افزود: با نظارت های مستمر بر روند تولید فرآورده های خام دامی توسط دامپزشکی، کمتر از یک درصد طیور کشتار شده به تعداد ۱۶۷ هزار و ۷۸۶ قطعه به وزن ۳۰۰ تن از چرخه مصرف حذف و معدوم شد.

وی بیان کرد: مشکلات متعدد در زمان پرورش و بارگیری موجب غیرقابل مصرف شدن لاشه های تولیدی شده و در نظارت های صورت گرفته توسط کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه ها، لاشه های لاغر، پرخون، دارای کبودی، حرام شده، پخته شده و دارای علایم بیماری از چرخه تولید حذف و تبدیل به پودر ضایعات می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین یادآورشد: از شهروندان درخواست می شود در صورت مشاهده موارد تخلف در تولید و توزیع فرآورده های خام دامی مراتب را با شماره ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند.

کد خبر 3592432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha