پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۱۰

امام جمعه ارومیه:

زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی فراهم شود

زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی در آذربایجان غربی فراهم شود

ارومیه – نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه بر ضرورت تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه با مشارکت مسئولان و آحاد مختلف مردم در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه ای با بیان اینکه فرامین رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی باید فصل الخطاب همگان قرار گیرد افزود: برای تحقق اقتصاد مقاومتی، مسئولان و تمامی افراد جامعه باید به این نكته توجه داشته باشند كه در حال جنگ اقتصادی هستیم و باید مانع رسیدن دشمن به اهداف و آرزوهایش در این زمینه بشویم.

وی ادامه داد: حضور در عرصه اقتصادی بر تمام ملت ایران و مسئولان واجب بوده و صرفا مختص افراد و یا ارگان خاصی نیست لذا از تمام کسانی که دارای امکانات مالی خوبی هستند درخواست می‌شود به جای سرمایه‌گذاری سرمایه خویش در بانک‌ها سرمایه خود را در واحدهای تولیدی سرمایه‌گذاری کرده تا چرخه اقتصادی کشور بهبود یابد.

حجت الاسلام قریشی با اشاره به اقدام و عمل موثر و همه جانبه ملت ایران به مقتضیات اقتصاد مقاومتی در دوران هشت سال جنگ تحمیلی گفت: بنابراین امروز نیز برای تحقق اقتصاد مقاومتی تمام مردم به هر طریقی كه می توانند به جنگ اقتصادی با دشمن پرداخته و رسالت خود را برای تحقق این فرمان رهبری ایفا كنند.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه فرماندهی این جنگ باید با درایت كامل صورت بگیرد تا نتیجه ای كه حاصل می شود، موجب یاس دشمنان شود افزود: محور قرار دادن ساده زیستی و پرهیز از اسراف توسط مدیران و مردم می تواند بستری مناسب برای محقق شدن شعار سال ۹۵ شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به درگیری اخیر جمهوری آذربایجان و کشور ارمنستان اشاره کرد و از اینکه سازمان‌های جهانی و سازمان ملل سکوت کرده و هیچ اقدامی در خصوص حل این بحران نکرده‌اند انتقاد کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: از دولتمردان مسلمان درخواست می‌شود برای حل این بحران وارد عمل شوند و اجازه تصرف ممالک اسلامی را به بیگانگان ندهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ماه مبارك رجب گفت: ماه رجب توام با بركات و فرصت هایی همانند ایام اعتكاف است كه باید جامعه به خصوص خانواده ها از این فرصت ها به بهترین شكل استفاده كنند.

امام جمعه ارومیه به شروع ثبت نام حوزه های علمیه در این ماه نیز اشاره كرده و افزود: خانواده ها با تشویق فرزندان خود برای تحصیل در حوزه های علمیه بدون تردید گام بزرگی برای تبلیغ شریعت اسلام برمی دارند.

نماینده ولی فقیه در استان از مسئولان خواست برای تقویت حوزه های علمیه و همچنین تربیت مبلغینی توانمند به یاری حوزه ها پرداخته و با حمایتهای مختلف زمینه به وجود آمدن حوزه های علمیه توانمند را فراهم كنند.

وی ادامه داد: استان ما فاقد استادسرا و بسیاری از امكانات دیگر برای طلاب و روحانیان است و به همین علت حل این مشكلات با كمك های اندك مسئولان میسر نخواهد شد بلكه حمایتهای قوی می تواند این خلائها را جبران كند.

کد خبر 3593283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha