به گزارش خبرگزاري مهر " ماسيمو دالما" در گفتگو با روزنامه فرانسوي لوموند گفت:" كمك ايران و سوريه براي حل اين مشكلات مهم است."
وي افزود:" در نشست وزراي خارجه اتحاديه اروپا در 1 آگوست ( 10 مردادماه) ما بايد از خودمان بپرسيم كه در جستجو براي يك راه حل چگونه طرحي را توسعه دهيم كه اين دو كشور را به گونه اي مثبت و فعال مشاركت مي دهد."
كوفي عنان دبيركل سازمان ملل متحد نيز خواستار مشاركت ايران و سوريه در تلاشهاي مربوط به حل بحران لبنان شده است.عنان تاكيد كرده بود كه برقراري آتش بس بدون مشاركت ايران و سوريه كاري دشوار است.
از سوي ديگر شيراك روز چهارشنبه در گفتگو با روزنامه فرانسوي"لوموند" پيشنهاد كرد كه نيروهاي بين المللي غيروابسته به سازمان پيمان آتلانتك شمالي (ناتو) در مرزهاي فلسطين اشغالي و لبنان و سوريه و لبنان پس از دستيابي به حل و فصل اختلافات و درگيري كنوني بين لبنان و رژيم صهيونيستي مستقر شوند.
درحالي كه نشست رم در مورد بحران لبنان پايان يافته است، رئيس جمهوري فرانسه خواستار اعزام نيروهايي به منطقه شد كه بتوانند آتش بس را مراقبت كنند و به طور يكسان به مرزهاي شمال فلسطين اشغالي و لبنان و سوريه احترام بگذارد ،حال آنكه صهيونيستها همچنان به كشتار مردم لبنان و فلسطين ادامه مي دهند.
نظر شما