پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۳۹

در گفتگو با مهر اعلام شد؛

افزایش ظرفیت حمل بار ریلی به ۱۰ میلیون تن

افزایش ظرفیت حمل بار ریلی به ۱۰ میلیون تن

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن کشور با بیان اینکه به دنبال این هستیم تا ظرفیت حمل بار ریلی را به ۱۰ میلیون تن افزایش دهیم، گفت: اختصاص رقمی از محل صرفه جویی سوخت به راه آهن هنوز اجرایی نشده است.

سیدمسعود نصر آزادانی در گفتگو با مهر با اشاره به هدفگذاری افزایش ظرفیت حمل و نقل ریلی، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تا با اتصال برخی مراکز به شبکه ریلی کشور، ظرفیت حمل بار ریلی را به میزان ۱۰ میلیون تن افزایش دهیم.

وی افزود: انتقال ۱۰ میلیون تن کالا از سمت حمل و نقل جاده‌ای به حمل و نقل ریلی بازگشت سرمایه بسیار بالایی دارد و قابل توجه است، البته قوانینی تدوین شده که از محل صرفه‌جویی سوخت توسط راه آهن رقمی به این بخش اختصاص یابد که هنوز به اجرا نرسیده است.

معاون ساخت و توسعه راه آهن کشور به توافق درباره بند (ق) تبصره بودجه اشاره کرد و گفت: در اغلب نقاط دنیا توسعه زیرساخت ریلی توسط دولت‌ها انجام می‌شود و کم کم در قالب BOT و سرمایه‌گذاری خصوصی است.

نصر آزادانی ادامه داد: از ۷ مزیت حمل و نقل ریلی فقط می‌توان نرخ بلیت آن را دریافت کرد و بقیه مزایا برای کلان ملی توجیه دارد و به همین دلیل است که لازم است دولت‌ها در این عرصه وارد شوند.

معاون ساخت و توسعه راه‌آهن کشور با تاکید بر اینکه توسعه مناطق و بخش‌های مختلف کشور در گروه توسعه ریلی آن مناطق است، گفت: به عنوان مثال، توسعه سواحل مکران باید با پشتیبانی حمل و نقل ریلی که حمل و نقل ایمن و پایدار است، انجام شود.

کد خبر 3594522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha