پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲

معاون اداره کل نوسازی و توسعه مدارس آذربایجان شرقی:

جشنواره استانی خیرین مدرسه ساز اردیبهشت ۹۵ در تبریز برگزار می شود

جشنواره استانی خیرین مدرسه ساز اردیبهشت ۹۵ در تبریز برگزار می شود

اهر - معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی، از برگزاری هجدهمین جشنواره استانی خیرین مدرسه ساز در ۲۲ اردیبهشت ماه در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قادر دروگری ظهر یک شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اهر، گفت: خوشبختانه خیرین مدرسه ساز نیز در کنار دولت، در نوسازی مدارس در شهرستان های استان آذربایجان شرقی گام های بزرگی برداشته اند که امیدواریم در جشنواره ۱۸ نیز شاهد تقبل خیران در جهت ساخت و ساز و تجهیز مدارس باشیم.

وی، افزود: تعهداتی که خیرین مدرسه ساز در هفدهمین جشنواره کرده بودند بالای ۷۰۰ میلیارد ریال ( ۷۰ میلیارد تومان) بود که این میزان بیش از ۴ برابر اعتبارات عمرانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی می باشد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان شرقی، گفت: عدم همکاری بعضی ادارات خدمات رسان در ایجاد زیرساخت های مدارس نوساز یکی از مشکلات است که امیدواریم بدون تشریفات اداری در کمترین زمان نیز شاهد ایجاد این زیرساخت ها باشیم.

دروگری گفت: خوشبختانه در شهرستان اهر نیز خیران هم در اهدای زمین و هم در نوسازی مدارس آستین همت بالا زده اند که این روند هر لحظه که نیاز باشد ادامه خواهد داشت و حمایت خواهد شد.

ضرورت شناسایی خیرین مدرسه ساز در شهرستان ها

در این جلسه مدیرعامل مجمع خيرين مدرسه ساز استان آذربايجان شرقى نیز خواستار شناسایی، حفظ، حمایت و تشویق خیرین مدرسه ساز در شهرستان های استان آذربایجان شرقی شد.

مناف کسایی، گفت: تاکنون خیران بدون اینکه تمایلی برای معرفی و همچنین چشمداشتی داشته باشند، در مناطق دور و نزدیک استان آذربایجان شرقی اقدام به احداث مدارس کرده اند.

وی، افزود: خیران در جهت بهره مندی آینده سازان کشور از فضای مناسب فیزیکی نسبت به احداث مدرسه گام برمی دارند که لازم است در حفظ و نگهداری آنها نیز تلاش شود.

در این جلسه فرماندار شهرستان اهر نیز، گفت: ۲ واحد آموزشی در سطح شهر اهر نیاز به تخریب و بازسازی دارد که امیدواریم در این زمینه همچون گذشته خیرین مدرسه ساز عنایت ویژه ای داشته باشند.

احداث ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران شهرستان اهر

سید محمد عابدی، گفت: علاوه بر نوسازی، تجهیز مدارس و همچنین اختصاص اعتبارات لازم برای پرداخت قبوض برق، گاز و آب مدارس نیز ضروری است که امیدواریم خیرین و مسئولان در این زمینه هم عنایت ویژه ای داشته باشند.

در این جلسه امام جمعه شهرستان اهر نیز، از احداث ساختمان جدید حوزه علمیه خواهران شهرستان اهر خبر داد.

حجت الاسلام جواد حاجی زاده، گفت: در حال حاضر خواهران طلبه در محل اسیجاری مشغول تحصیل هستند که امیدواریم با تسریع در احداث ساختمان جدید، شاهد استقرار در آن باشیم.

وی، همچنین خواستار تبیین فرهنگ ناب اسلامی و  به خصوص اهل بیت (ع) در بین دانش آموزان از سوی مسئولان آموزش و پرورش شد.

کد خبر 3595082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha