پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۳۴

کتاب «قافله آب» و «سه شنبه های شرجی» رونمایی شد

کتاب «قافله آب» و «سه شنبه های شرجی» رونمایی شد

بندرعباس - همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی، در مراسمی به میزبانی حوزه هنری هرمزگان، دو کتاب شعر آیینی «قافله آب» و «سه شنبه های شرجی» رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از حوزه هنری هرمزگان، در مراسم کتاب «قافله آب» از عبدالحسین انصاری و «سه شنبه های شرجی» از حسین برومند برای اولین بار در اختیار علاقمندان قرار گرفت.

رئیس حوزه هنری هرمزگان در این مراسم حمایت از هنرمندان متعهد و انقلابی را سیاست محوری این مجموعه دانست و انتشار دو مجموعه شعر یاد را نیز در همین راستا ارزیابی کرد.

انوشیروان پیشدار گفت:حوزه هنری خاستگاه هنرمندانی است که نسبت به ارزش های انقلابی و دینی دغدغه داشته و در این زمینه فعال هستند.

وی افزود: این مجموعه برنامه های مختلفی در زمینه هنر متعهد و انقلابی داشته که مستندسازی تاریخ انقلاب اسلامی در هرمزگان یکی از این برنامه هاست.

پیشدار ادامه داد: حرکت هایی از گدشته در این زمینه آغاز شد که ناتمام ماند و حوزه هنری در حال جمع آوری اسناد و مدارک تاریخ انقلاب اسلامی برای تدوین این بخش مهم از تاریخ انقلاب در هرمزگان است.

رئیس حوزه هنری همچنین از تدوین دانشنامه 50جلدی فرهنگ هرمزگان خبرداد و اضافه کرد:تاکنون شش جلد از این مجموعه منتشر شده و چهار جلد نیز در سال 95منتشر می شود.

در ادامه این برنامه اسدالله نوروزی استاد ادبیات و عضو هیات علمی دانشگاه هرمزگان و علی رضایی پژوهشگر ویژگی های  دو مجموعه شعر منتشر شده را تشریح کردند. این مراسم با برگزاری شب شعر و تقدیر از برگزیدگان بخش شعر و داستان مسابقات فصلی حوزه هنری و منتخبین مسابقه کتاب خوانی پایان یافت .

کد خبر 3595298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha