پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۲ فروردین ۱۳۹۵، ۲۱:۴۸

یعقوب کریمی:

مقابل سپاهان بدشانس بودیم/ پرسپولیس را شکست می دهیم

مقابل سپاهان بدشانس بودیم/ پرسپولیس را شکست می دهیم

هافبک تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه دربی با سایر بازیها متفاوت است گفت: هواداران شک نکنند که در دیدار مقایل پرسپولیس برنده خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، یعقوب کریمی پس از تساوی بدون گل تیمش مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه آزادی با ابراز رضایت از عملکرد هم تیمی هایش گفت: بازی خوبی از خود ارائه دادیم و چندین موقعیت داشتیم که نتوانستیم آنها را به گل تبدیل کنیم البته سپاهان هم موقعیت داشت که با هوشیاری مدافعان موفق نشد به گل تبدیل کند.

وی گفت: می توانستیم سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم اما خیلی بدشانس بودیم و به گل دست پیدا نکردیم.

کریمی در پاسخ به این سئوال که آیا در دربی موفق خواهید شد یا خیر گفت: بازی روز جمعه با سایر بازیها متفاوت است و شک نکنید که در دیدار روز جمعه پیروز خواهیم بود.

کد خبر 3595338

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha