خبرگزاری مهر، گروه استانها- فرزانه یحیی آبادی: می گویند تعلیم و تعلم، عبادت است و هر فرد برای رشد ترقی در جامعه پیرامونی خود بایستی دانش بیاموزد اما همین فراگیری علم و تحصیل دانش نیاز به یکسری پیش نیازهایی دارد که اگر نباشد به طور عملی و مناسبی کاری از پیش نمی رود.
هشت سال پیش که کلنگ ساخت دبیرستان امام خمینی(ره) شهر چوئبده به زمین زده شد، تمام دانش آموزان در انتظار تکمیل و افتتاح آن برای حضور بر سر کلاسه های درس روز شماری می کردند تا اینکه پس از یک پروسه پرفراز و نشیب هشت ساله، سرانجام در شهریور ۹۴ این دبیرستان تحویل آموزش و پرورش شد و در مهرماه نیز با حضور مسئولان به طور رسمی افتتاح و آغاز به کار کرد.
رئیس شورای اسلامی شهر چوئبده در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: به طور روزانه مراجعات دانش آموزی زیادی از این مدرسه به شورای شهر داریم که خواستار رسیدگی به وضعیت مدرسه خود هستند.
عظیم فرحانی افزود: خواسته این دانش آموزان کاملا به حق و قانونی است و برای این منظور نیز ما از طریق فرمانداری آبادان، شرکت برق ناحیه جنوب و اداره آموزش و پرورش شهرستان آبادان پیگیریهای فراوانی انجام داده ایم و همگی قول مساعد داده اند تا این مشکل را رفع کنند اما به طور عملی هنوز هیچ اتفاق مثبتی رخ نداده است.
دبیرستان مشکلی ندارد
مدیر امور بهره برداری ناحیه جنوب شرکت برق منطقه ای خوزستان نیز در این خصوص گفت: از نظر ما این دبیرستان هیچ مشکلی به لحاظ برق ندارد و حتی به عنوان مدرسه برق دارای معرف است.
سید رحمان محمدی افزود: در زمان حاضر این مدرسه دارای برق سه فاز است که البته این میزان برق به لحاظ بار مصرفی کفاف یک مدرسه را نمی دهد و اگر بخواهند که این برق به دیماند تبدیل شود بایستی طبق قانون از سوی آموزش و پرورش علاوه بر پرداخت حق انشعاب یکسری تجهیزات نیز خریداری شود.
وی اظهار کرد: تا زمانی که تجهیزات خریداری نشود ما امکان تبدیل برق سه فاز به دیماند را نداریم. پیشتر نیز به مسئولان گفته ایم که آماده هرگونه همکاری حتی قدری فراتر از وظیفه مان هستیم.
مدیر دبیرستان امام خمینی(ره) نیز گفت: به طور قانونی وقتی مدرسه ای افتتاح می شود بایستی از نظر تمامی امکانات تکمیل باشد و این در حالی است که این دبیرستان با مشکل جدی برق مواجه است.
کنتور در مدرسه نیست
سید جابر حسینی با بیان اینکه سازه برق این دبیرستان دیماند است، افزود: تنها برق سه فاز این مدرسه سیار است که از کنار پاسگاه همجوار مدرسه به این سو کشیده شده ضمن آنکه کنتور آن نیز در مدرسه نیست.
وی اظهار کرد: پیشتر با مراجعه به شرکت برق ناحیه جنوب به ما گفته شد تا برای رفع مشکل و فعال سازی برق دیماند مدرسه بایستی پنج میلیون تومان به حساب این شرکت واریز کنیم که این کار انجام شد.
حسینی تصریح کرد: به رغم وعده رفع مشکل ظرف مدت یک هفته متاسفانه این کار انجام نشد با مراجعه دوباره به این شرکت (یکماه بعد) گفتند که بایستی طبق تعرفه ۶ میلیون دیگر پرداخت کنید و ما نیز برای رفع سریعتر مشکل، مبلغ را پرداخت کردیم.
مدیر دبیرستان امام خمینی شهر چوئبده گفت: به تازگی شرکت برق ناحبه جنوب موضوع خرید تجهیزات را نیز مطرح کرده اند و گفته اند تا این تجهیزات همچون کابل و غیره خریداری نشود نمی توانند کاری برای ما انجام دهند، نمی دانم موضوع خرید تجهیزات از کجا درآمده است که به رغم تمامی پرداختها بازهم باید تجهیزات را خودمان بخریم.
حسینی با بیان اینکه تمامی این پول از محل سرانه مدرسه پرداخت شده است، گفت: با توجه به محدود بودن میزان سرانه دانش آموزی، این مسئله سبب شده تا ما در برگزاری امتحانات نهایی با مشکل مواجه باشیم.
۲۵۴ دانش آموز بدون برق
وی افزود: در این مدرسه ۲۵۴ دانش آموز در دو مقطع راهنمایی و دبیرستان در دو شیفت تحصیل می کنند که به دلیل گرمای هوا و نبود تجهیزات سرمایشی همچون کولر و پنکه به طور دائم به ما فشار می آورند.
حسینی اظهار کرد: در سقف کلاسها نیز جایی برای نصب پنکه تعبیه نشده و عملا استفاده از پنکه سقفی هم امکان پذیر نیست، گرما دانش آموزان را کلافه کرده است.
وی از مسئولان ذیربط خواست در زمینه رفع مشکل برق این دبیرستان همکاری لازم را انجام دهند.
تماسهای مکرر خبرنگار مهر با رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان آبادان به منظور پیگیری این مشکل به دلیل عدم پاسخگویی بی جواب ماند.
نظر شما