پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۴۳

اخبار انتظامی؛

محموله ۲۳ تُنی برنج قاچاق در دلیجان توقیف شد

محموله ۲۳ تُنی برنج قاچاق در دلیجان توقیف شد

اراک- جانشین فرماندهی انتظامی استان مركزی از کشف یک محموله حاوی ۲۳ تُن برنج قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در دلیجان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، یوسف سپهوند ضمن اشاره به توقیف یک محموله ۲۳ تُنی برنج قاچاق افزود: ماموران انتظامی دلیجان مطلع شدند كه خودرویی با یك محموله قاچاق از محورهای مواصلاتی این شهرستان تردد خواهد داشت و روز گذشته خودروی مورد نظر در یكی از محورهای مواصلاتی منطقه شناسایی و متوقف شد.

وی بیان داشت: پس از بازرسی از خودروی مورد نظر، دو هزار و ۳۰۰ کیسه ۱۰ کیلویی برنج خارجی به وزن ۲۳ تُن و ارزش تقریبی یک میلیارد و دویست میلیون ریال کشف شد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مركزی بیان داشت: راننده محموله را از شهرهای جنوبی کشور بارگیری و قصد انتقال به مرکز کشور را داشت كه دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.

كشف ۱۰ كیلوگرم هروئین و دستگیری موادفروش در اراك

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان از دستگیری یک مواد فروش سابقه دار و كشف نزدیك به 10 كیلوگرم هروئین از وی در اراك خبر داد و گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مطلع شدند فردی از یكی از استان های همجوار به شهر اراك سفر می كند و در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر در اراك فعالیت دارد.

احمدرضا چگنی افزود: در ادامه روند تحقیقات نامحسوس انتظامی، مشخص شد متهم قصد وارد كردن مقادیر ی مواد مخدر به اراك را دارد و زمانی كه با یك دستگاه خودروی سواری مسافر كش وارد اراك شد، دستگیر و ۹ كیلو و۹۵۰ گرم هروئین از كیف همراه وی كشف شد.

وی اظهار داشت: متهم كه دارای سوابق متعدد در زمینه تهیه و توزیع مواد مخدر است، پس از تشكیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

کد خبر 3595959

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha