پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۳۸۵، ۱۳:۳۴

هيولاي كره‌اي همه ركوردهاي سينما را مي‌شكند

فيلم هيولايي "ميزبان" به كارگرداني بونگ جون هو فيلمساز نامي كره‌اي ساخته شده، در آستانه ثبت يك ركورد جديد در تعداد تماشاگران و ميزان فروش در سينماي اين كشور آسيايي است.

به گزارش خبرنگار "مهر"، بونگ جون هو با ساخت فيلم "خاطرات يك قاتل" در سال 2003 به شهرت و محوبيت دست يافت، اما فيلم جديد اين كارگردان "ميزبان" در نخستين روز نمايش 450 هزار تماشاگر را به سالن هاي سينما كشاند و و ركورد جديدي را به نام خالقش ثبت كرد.

اين اثر در 620 سالن سينما به نمايش درآمد و موفقيت آن به گونه اي بود كه تنها در سئول ميزبان  130 هزار تماشاگر بود. ركورد قبلي اين كشور از آن فيلم "پرچم" بود كه روز افتتاحيه پذيراي 324 هزار تماشاگر بود. اين اثر شرح حال دو برادر را در محوريت داشت كه زندگي شان به واسطه جنگ كره به نابودي كشيده مي شود.

فيلم "ميزبان" ارديبهشت ماه در جشنواره فيلم كن به نمايش درآمد و يادداشت هاي مثبتي از سوي منتقدان دريافت كرد. اين اثر به 11 كشور از جمله آمريكا صادر شده و در آسيا و اروپا نيز به نمايش درمي آيد. اين اثر از نظر بودجه كوچكترين شباهتي به فيلم هاي هاليوودي ندارد، اما داستان منسجم و توانايي كارگردان در خلق صحنه هاي طنز باعث تمايز اثر شده است.

هيولايي كه در فيلم بونگ وجود دارد هرگز مانند "پارك ژوراسيك" استيون اسپيلبرگ روي پرده سينما جان نمي گيرد، بلكه در ذهن كاراكترهاست و ايجاد رعب و وحشت مي كند. "ميزبان" شرح حال خانواده يك پيرمرد را روايت مي كند كه در ساحل رودخانه هان كه به سوي سئول در جريان است كار مي كند. هيولايي كه در رودخانه زندگي مي كند، دختر او را مي دزدد.

اين هيولا شكل جهش يافته سم است و كارگردان ايده آن را از واقعه اي گرفته كه در آن افسران ارتش آمريكا فاضلاب سمي را به رودخانه ريختند و موجب خشم مردم كره شدند، به گونه اي كه جنبش هاي ضدآمريكايي را رقم زدند. بونگ در اين مورد مي گويد: "من دوست داشتم فيلم هيولايي متفاوتي بسازم كه در آن هيچ فوق قهرماني وجود ندارد، بلكه مردم عادي و ضعيف از كساني محافظت مي كنند كه از آنها ضعيف ترند."

کد خبر 359637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha