پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۲۲:۲۵

به مدت چهار روز؛

نمایشگاه گل و گیاه در یزد گشایش یافت

نمایشگاه گل و گیاه در یزد گشایش یافت

یزدـ نخستین نمایشگاه گل و گیاه به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های استان یزد گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نمایشگاه ۷۰ شرکت داخلی و خارجی از استان‌های یزد، تهران، اصفهان، شیراز و ... همچنین شرکت‌هایی از کشور چین حضور دارند.

در این نمایشگاه تولیدات گیاهی به ویژه گل‌های زینتی آپارتمانی و باغچه ای، درختچه‌های تزئینی، تولیدات دام و طیور، نهاده های کشاورزی، ماشین آلات کشاورزی و ... در حدود ۱۰۰ غرفه به نمایش گذاشته شده است.

این نمایشگاه از امروز تا ۲۸ فروردین ماه در محل دائمی نمایشگاه های یزد در سالن شهید قندی، جنب بیمارستان شهید صدوقی دایر است.

عموم علاقمندان به گل و گیاه می توانند در روزهای یاد شده از ساعت ۱۷ تا ۲۲ برای بازدید از نمایشگاه مراجعه کنند.

این نخستین نمایشگاه تخصصی گل و گیاهان زینتی است که با همکاری پرورش دهندگان گل های زینتی و گلخانه داران استان یزد راه اندازی شده است و در نخستین روز برپایی نیز با استقبال خوبی از سوی مردم استان یزد مواجه شده است.

کد خبر 3598297

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • منیر منتظری هدش ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۰۷
      0 0
      عالی بود، ای کاش تکرار می شد