پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۳۵

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان:

فعالیت بانوان در حوزه فرهنگی استان زنجان ارتقا یافته است

فعالیت بانوان در حوزه فرهنگی استان زنجان ارتقا یافته است

زنجان- رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت: فعالیت بانوان در حوزه فرهنگی طی یک دهه گذشته در استان ارتقا یافته است.

فیروز علی خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه حضور بانوان زنجانی طی یک دهه اخیر در فعالیت‌های فرهنگی رشد کرده است اظهار کرد: خوشبختانه بانوان زنجانی در زمینه حضور در فعالیت‌های دینی و قرآنی پیشگام هستند و بیش از ۷۰ درصد از شرکت کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف سال گذشته، خواهران بودند.

وی با بیان اینکه اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و دینی بانوان تأکید جدی دارد، افزود: توجه به فعالیت‌های فرهنگی و دینی ارتقای سلامت جامعه را به دنبال دارد و خوشبختانه سازمان تبلیغات اسلامی برای تحقق این امر مهم برنامه‌های کارشناسی شده را در دستور کار قرار داده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان افزود: توجه به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی باعث استحکام نظام خانواده می‌شود و به‌تبع جامعه سالم پرورش پیدا می‌کند.

خسروی حضور بانوان را در فعالیت‌های فرهنگی و دینی را در تربیت فرزندان بسیار مؤثر عنوان و گفت: مادران نقش بسیار مهمی در شکل گیری فرزندان دارند و  اداره تبلیغات شهرستان زنجان طی سال جاری برنامه‌های کارشناسی شده در حوزه بانوان دارد.

کد خبر 3598387

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha