پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۰

پژوهشگاه رویان اعلام کرد؛

تکذیب ارتباط رویان با یک تبلیغ ماهواره ای درباره درمان ام اس

تکذیب ارتباط رویان با یک تبلیغ ماهواره ای درباره درمان ام اس

روابط عمومی پژوهشگاه رویان با انتشار اطلاعیه ای، ادعای هرگونه ارتباط علمی با دكتر وزیری تبار برای درمان ام اس را رد و توصیه كرد مردم فریب تلیغات دروغین شبكه های ماهواره ای را نخورند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه رویان، چندی است كه شبكه‌های ماهواره‌ای برای درمان بیماری ام‌اس با استفاده از سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان از سوی دكتر شهریار وزیری تبار، تبلیغ می كنند؛ این پژوهشگاه هرگونه ارتباط علمی با این شخص را رد و اعلام كرد كه ارائه خدمات درمانی به بیماران مبتلا به ام‌اس از طریق رسانه‌های جمعی داخلی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 در این اطلاعیه آمده است؛

«طی روزهای اخیر تماس‌های زیادی از سوی هموطنان در خصوص درمان بیماری ام‌اس از طریق سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان داشته‌ایم كه شخصی به نام دكتر وزیری تبار آن را در شبكه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌كند.

به اطلاع هموطنان می‌رسانیم كه پژوهشگاه رویان ادعای هر گونه ارتباط علمی با این شخص را رد می‌كند و اعلام می‌دارد كه ادعای علمی ایشان در خصوص درمان بیماری‌های مختلف صعب‌العلاج از نظر علمی مورد تردید است.

بدیهی است پژوهشگاه در صورتی كه بتواند خدماتی را به بیماران ام. اس یا سایر بیماران ارائه كند آن را از طریق رسانه های جمعی داخل كشور اطلاع رسانی خواهد كرد

اسكلروز (Multiple sclerosis) كه با نام اختصاری ام‌اس (MS) شناخته می‌شود، نوعی اختلال در سیستم ایمنی خودكار است. در این اختلال بدن آنتی‌بادی‌هایی را تولید می‌كند كه به بافت‌های خودش به ویژه ماده سفید مغز و نخاع حمله می‌كند و اختلالاتی در زمینه حركتی، تعادلی، بینایی، ادراری، گوارشی و دیگر اعضای بدن ایجاد می‌كند.

اگرچه علت این بیماری مشخص نیست؛ اما مكانیزم اصلی آن بر اساس آسیب رساندن سیستم ایمنی بدن و یا اختلال در سلول‌های تولید كننده میلین است. دلایل ارائه شده در مورد این مكانیزم‌ها شامل عوامل ژنتیكی و عوامل محیطی مانند عفونت می‌شود.

این بیماری معمولا بر اساس نشانه‌ها و علائم و نتایج آزمایش‌های پزشكی تشخیص داده می‌شود و درمان مشخصی برای آن وجود ندارد و محققان در تلاش هستند تا با استفاده از سلول‌های بنیادی اقدام به درمان این بیماری كنند؛ ولی تاكنون نتایج دریافتی از این تحقیقات در حد آزمایشگاهی بوده است.

کد خبر 3599740

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha