پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۵۵

رئیس هیئت اسکواش استان همدان:

دوره مربیگری اسکواش در همدان برگزار می‌شود

دوره مربیگری اسکواش در همدان برگزار می‌شود

همدان- رئیس هیئت اسکواش استان همدان گفت: یک دوره کلاس مربیگری اسکواش اردیبهشت‌ماه امسال در همدان برگزار می‌شود.

فاطمه سادات شبیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری دوره مربیگری اسکواش در همدان اظهار داشت: ثبت‌نام برای این کلاس‌ها آغازشده و طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته این دوره از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ماه در سالن حجاب همدان برگزار خواهد شد.

وی افزود: این سومین دوره مربیگری اسکواش در استان همدان بوده که در بخش آقایان و بانوان برگزار می‌شود.

رئیس هیئت اسکواش استان همدان با اشاره به زمان پیش بینی شده برای ثبت‌نام در این دوره گفت: ثبت‌نام هرروز صبح از ساعت ۹ تا ۱۳ ادامه دارد و مهلت ثبت‌نام تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ است.

شبیری عنوان کرد: در پایان این دوره به افرادی كه در آزمون نمره قبولی كسب کنند مدرک مربیگری سطح یک ملی و به بقیه شرکت‌کنندگان كارت مربیگری سطح عمومی اسکواش داده می‌شود.

رئیس هیئت اسکواش استان همدان بابیان اینکه روزبه‌روز تعداد علاقه‌مندان این رشته در حال افزایش است، گفت: رشته اسکواش ازجمله رشته‌های ورزشی بسیار مفرح و ارزان‌قیمت است که خانواده‌ها می‌توانند فرزندان خود را به سمت این رشته جذاب سوق دهند.

شبیری بابیان اینکه اسکواش در شاخص‌های سلامت دانش آموزان نیز نقش مؤثری دارد، گفت: این رشته پتانسیل بالایی در تقویت شاخص‌های سلامت دارد و جزو معدود رشته‌های ورزشی است که پنج شاخص آمادگی جسمانی را داراست.

وی با اشاره به تأثیر این رشته در بخش گردشگری ورزشی گفت: در کشورهای پیشرفته، بخش دولتی و خصوصی به توسعه اماکن اسکواش گرایش پیداکرده‌اند.

رئیس هیئت اسکواش استان همدان عنوان کرد: در استان همدان نیز در صورت حمایت بخش خصوصی می‌توان اماکن اسکواش را در همدان راه‌اندازی کرد چراکه این ورزش در حداقل فضا محیطی دوستانه و مفرح خانوادگی ایجاد می‌کند و موجب جذب خانواده‌ها و گردشگر خواهد شد.

کد خبر 3599933

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha