به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه پلیس، سیامک قاسمی گفت: در عملیات دو روز گذشته پلیس در سطح استان مرکزی، ۳۵ نفر سارق دستگیر شدند و ۶۶ فقره انواع سرقت در این رابطه كشف شد.
وی افزود: سارقان پس از دستگیری به ۶۶ ققره انواع سرقت لوازم داخل خودرو، دوچرخه، سرقت از منزل و اماكن خصوصی، كابل برق، احشام و خودرو اعتراف كردند.
معاون عملیات فرماندهی انتظامی استان مركزی خاطرنشان كرد: بازجویی مقدماتی از سارقان دستگیر شده انجام گرفته و تكمیل تحقیقات با هماهنگی دستگاه قضایی در حال پیگیری است.
كشف محموله میلیاردی فشارسنج گاز قاچاق در دلیجان
جانشین فرماندهی انتظامی استان از توقیف محموله فشارسنج های گاز قاچاق در دلیجان خبر داد.
یوسف سپهوند گفت: ماموران انتظامی شهرستان دلیجان از جابجایی یك محموله قاچاق از محورهای مواصلاتی این شهرستان مطلع شدند و سرانجام با برنامه ریزی انجام شده، یك دستگاه خودروی كامیون در یكی از محورهای مواصلاتی دلیجان شناسایی و متوقف شد.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مركزی ادامه داد: در بازرسی از خودرو، ۱۵۰ دستگاه فشارسنج گاز به ارزش تقریبی دو میلیارد ریال كه فاقد هر گونه مدارك معتبر گمركی بود، كشف شد.
سپهوند افزود: در این عملیات، یك نفر دستگیر و اموال كشف شده نیز برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذی صلاح ارجاع شد.
دو كشته بر اثر دو سانحه واژگونی خودرو
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مركزی گفت: حوادث رانندگی روز گذشته در استان مرکزی، دو كشته و چهار مجروح در پی داشت.
ایرج کهریزی افزود: در نخستین سانحه رانندگی كه روز گذشته در اثر واژگونی خودروی پژو پارس در محور ساوه- تهران به وقوع پیوست، یكی از سرنشینان خودرو به علت شدت جراحات وارد در صحنه تصادف فوت كرد و دو سرنشین دیگر آن نیز مجروح شدند كه توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.
وی اظهار داشت: علت این سانحه از سوی كارشناس تصادفات پلیس راه، عدم توجه كافی به جلوی راننده خودرو عنوان شد.
کهریزی گفت: در سانحه ای دیگری كه روز گذشته در اثر واژگونی خودروی پژو ۴۰۵ در محور دلیجان- اصفهان به وقوع پیوست، یكی از سرنشینان خودرو به علت شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت كرد و راننده و دو سرنشین دیگر آن نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.
وی افزود: علت حادثه از سوی كارشناس تصادفات پلیس راه، عدم توجه به جلوی راننده خودرو اعلام شد.
نظر شما