پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۱

شهردار بوشهر:

ترافیک محدوده مرکز شهر بوشهر ساماندهی می‌شود

ترافیک محدوده مرکز شهر بوشهر ساماندهی می‌شود

بوشهر - شهردار بوشهر گفت: ترافیک محدوده مرکز شهر بوشهر ساماندهی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعلی میگلی‌نژاد پیش از ظهر شنبه در نشست شورای ترافیک شهر بوشهر اظهار داشت: در محدوده مرکزی شهر بوشهر شاهد ترددهای بالایی هستند و مشکلاتی از نظر ترافیکی در این محدوده وجود دارد که باید برای رفع آنها تلاش شود.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مشکلات در این محدوده مربوط به کمبود پارکینگ‌های عمومی است که باید با تامین اعتبارات مورد نیاز نسبت به ایجاد پارکینگ‌های عمومی اقدام شود.

شهردار بوشهر با اشاره به جلوگیری شهرداری بوشهر از تبدیل حاشیه خیابان‌های شهر به پارکینگ، اضافه کرد: در ایجاد پارکینگ عمومی در محدوده شهر بوشهر از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث پارکینگ‌های طبقاتی، راه‌اندازی سامانه کارت‌پارک و تمرکز زدایی از محدوده مرکز شهر بوشهر، بیان کرد: در سال جاری برای ایجاد پارکینگ عمومی در محدوده مرکز شهر بوشهر ۲۷ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

میگلی‌نژاد با تاکید بر لزوم استفاده بیشتر از ناگان حمل و نقل عمومی، ادامه داد: برای کاهش بار ترافیکی و تصادفات شهری باید فرهنگ‌سازی مناسبی صورت بگیرد و طرح‌های فرهنگی اجرا شود.

وی از تدوین راه‌اندازی قطار شهری بین محلات بوشهر و ارائه آن به شورای شهر بوشهر خبر داد و افزود: ساماندهی ترافیک محدوده مرکز شهر بوشهر را به صورت جدی در دستور کار داریم.

کد خبر 3600095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha