به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جعفری ظهر امروز شنبه در جلسه ای در رابطه با استقرار دستگاه «ایکس ری» اشاره و از آغاز اجرایی شدن این امر خبر داد و عنوان کرد: اعتبارات تخصیص شده سیکل کار انجام شد و یکی دو ماه است که به صورت جدی در ستاد مرکزی گمرک ایران در حال پیگیری است که امیدواریم با تاکیدات استاندار خوزستان بتوانیم در زمان مشخص و حداقل زمان آن را استقرار دهیم.
وی، مدت زمان لازم برای اجرایی شدن این کار را نامشخص دانست و گفت: مدت زمان توسط واحد فنی مشخص می شود که باید پرسه خرید و استقرار را به طور کامل در نظر گرفت.
ناظر گمرکات خوزستان، ایجاد دستگاه ایکس ری در گمرک خرمشهر و شلمچه را دارای اهمیت خاص دانست و توضیح داد: با راه اندازی دستگاه ایکس ری کامیونی در گمرک خرمشهر و گمرک شلمچه، می توان روند و تشریفات ترخیص کالا را کاهش داد.
وی با بیان اینکه ایجاد ایکس ری کامیونی و چمدانی در گمرکات خرمشهر هم به دقت و هم به سرعت کار گمرک کمک می کند، افزود: با استقرار آن به طور حتم کار کمرگ روان تر و راحت تر خواهد بود و کاهش در زمان و هزینه ها را در پی خواهد داشت.
جعفری در پایان به تشریح هدف کلی از تجهیز گمرکات پرداخت و عنوان کرد: گمرک با راه اندازی سامانه جامع امور گمرکی و الکترونیکی شدن ترخیص کالا از گمراکات استان به دنبال ایجاد و استقرار تجهیزات الکترونیکی هم هست به طوریکه الکترونکی شدن واردات و صادرات و ترانزیت و تمام تشریفات گمرکی بدون تجهیزات الکترونیکی امکان پذیر نیست.
نظر شما