پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷

«زئوس» در خراسان جنوبی دستگیر شد

«زئوس» در خراسان جنوبی دستگیر شد

بیرجند- فردی که در شبکه های اجتماعی تبلیغ ادیان کاذب می‌کرد و مدعی بود «من زئوس هستم» در خراسان جنوبی دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: کارشناسان پلیس امنیت استان هنگام پایش و رصد فضای سایبر و شبکه های اجتماعی با اکانتی با عنوان «من زئوس هستم»برخورد کردند که بررسی موضوع آغاز شد.

سرهنگ مجید شجاع اظهار داشت: بررسی های اطلاعاتی حاکی از این بود که یکی از کاربران شبکه اجتماعی لاین و تلگرام صفحه ای در این فضا ایجاد کرده و اقدام به درج محتواهای شنیع و بسیار زشت ضد دینی و موهن نسبت به ائمه اطهار به خصوص پیامبر اکرم (ص)، قرآن مجید و دین اسلام کرده بود.

وی گفت: این متهم سایبری با درج محتواهای مرتبط با افکار لائیک و توهین به مقامات عالی کشور شبکه ای راه اندازی کرده بود که افکار عمومی را منحرف و بر ضد دین تبلیغ می‌کرد که شناسایی وی در دستور کار مأموران قرار گرفت.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی ادامه داد: با چند ماه کار اطلاعاتی و عملیات نفوذ متهم در عملیات پیچیده اطلاعاتی شناسایی و هویت وی تأیید شد.

سرهنگ شجاع گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی و پلیس فتا در عملیاتی مشترک متهم را رصد کردند که بررسی های بعدی نشان داد با شماره همراه وی چند اکانت در شبکه های اجتماعی ساخته شده و دلایل انتساب کاربری صفحات مجرمانه به متهم برای مأموران محرز شد.

وی افزود: با هماهنگی مقام قضائی و شناسایی نقاط تردد و خودروی متهم نامبرده در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد: متهم در بازجویی پلیس به خارج شدن از دین، تشکیل گروه هتاک به اسلام در فضای مجازی، جذب شش هزار و ۹۰۵ نفر از جوانان نا آگاه در گروه مذکور و سایر اعمال مجرمانه از جمله هتاکی های بسیار زشت به اسلام ومقدسات در جهت تقدس زدایی از ارزش‌ها و گسترش افکار لائیکی اعتراف کرد.

سرهنگ شجاع تصریح کرد: متهم دستگیر شده با دستور قاضی پرونده روانه زندان شد و گروه های ایجاد شده توسط وی در شبکه های اجتماعی از فضای سایبری حذف شد.

 

کد خبر 3600682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نيما ۱۴:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۱
      1 0
      واقعا دستگير شده ؟؟ خب كو ؟؟ اصلا اين زئوس كيه ؟؟؟