پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۹:۲۵

مدیرکل کانون پرورش فارس:

تریلی تئاتر عروسکی در فارس مستقر می شود

تریلی تئاتر عروسکی در فارس مستقر می شود

شیراز- مدیرکل مراکز کانون پرورش فکری استان فارس، گفت: تریلی تئاتر عروسکی کانون حامل نمایش «کلوچه های خدا» از ۸ تا ۱۳ اردیبهشت مهمان کودکان می شود.

زهرا افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تریلی سیار نمایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نخستین دور سفرهای خود در سال جدید با نمایش «کلوچه های خدا» به مهمانی کودکان و نوجوانان استان های قم، اصفهان و فارس می رود، ادامه داد: این نمایش به کارگردانی آرش شریف زاده در ادامه پس از اینکه ۳۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت در اصفهان اجرای نمایش خواهد داشت، از ۸ تا ۱۳ اردیبهشت ماه میهمان کودکان و نوجوانان استان فارس است.

وی درباره نمایش عروسکی «کلوچه های خدا» توضیح داد: این نمایش داستان بچه خرسی را روایت می کند که پس از بیدار شدن از خواب زمستانی با دیدن زیبایی های طبیعت شگفت زده می شود می خواهد از خدا به خاطر همه زیبایی هایی که آفریده سپاسگزاری کند اما نمی داند چگونه این کار را انجام دهد در این راه با کلاغی همسفر می شود که به او پیشنهاد می دهد کلوچه درست کند.

مدیرکل مراکز کانون پرورش فارس گفت: حرکت تریلی تئاتر عروسکی کانون که از استان قم آغاز شده در فارس از شهرستان آباده شروع می شود و مقصد نهایی آن شیراز به ویژه مناطق محروم است.

وی مناطقی نظیر وزیرآباد، سلطان آباد، قصرقمشه، اکبرآباد، بوستان کودک و شهر جدید صدرا را از اهداف سفر این تریلی عنوان کرد و افزود: این تئاتر عروسکی  ظرف یک روز در شهر شیراز و ۵ روز در شهرستانهای آباده، صفاشهر،سروستان، مرودشت، زرقان، ارسنجان، وسعادت شهر به سر می برد.

کد خبر 3601260

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha