به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی یکشنبه شب در دیدار با سفیر ویتنام با اشاره به فرصت های سرمایه گذاری موجود در کرمان اظهار کرد: بعد از تحریم ها زمینه مساعدی برای حضور سرمایه گذاری در ایران و استان کرمان فراهم شده است و شاهد حضور سرمایه گذاران در کشور هستیم.
رزم حسینی با بیان اینکه این استان رتبه نخست صادرات کالاهای غیرنفتی را داراست، گفت: از سرمایه گذاران در استان حمایت می کنیم و آماده توسعه روابط با ویتنام هستیم.
وی ظرفیت های معدنی این دیار را مورد اشاره قرار دارد و افزود: سرمایه گذاری های خوبی در حوزه فولاد در استان کرمان انجام شده است.
استاندار کرمان از انعقاد قرارداد با فرانسه و چین در حوزه خطوط انتقال آب خبر داد و افزود: در زمینه کشاورزی نیز کرمان از ظرفیت های بالایی برخوردار است به گونه ای که ۲۵ درصد باغات کشور در استان کویری کرمان قرار دارد.
رزم حسینی با اشاره به انقعاد قراردادهایی با آلمان به منظور ایجاد نیروگاه های خورشیدی در کرمان، گفت: کرمان از ظرفیت های بی نظیر انرژی نو برخوردار بوده و در این زمینه جز استان های برتر کشور به شمار می رود.
نظر شما