به گزارش خبرنگار مهر، وجه اله خدمتگزار صبح دوشنبه در شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به نقش و جایگاه آموزش و پرورش در جامعه اظهار کرد: آموزش و پرورش یکی از نهادهایی است که همه افراد جامعه با آن سرو کار دارند.
وی بیان کرد: این مجموعه بیشترین و حساس ترین مسئولیت را در آموزش، ایجاد روحیه نشاط و امید در جامعه، فرهنگی سازی و ترببیت نسل آینده کشور بر عهده دارد.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم تکریم مقام معلم، عنوان داشت: با توجه به نقش و جایگاه معلمان در تربیت نسل آینده نیاز است که همه دستگاه ها برای تجلیل و تکریم این قشر متعهد و دلسوز کمک کنند.
خدمتگزار با بیان اینکه با بیان اینکه فرهنگیان قشری فرهیخته و متعهد هستند، اضافه کرد: این عزیزان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در تمامی عرصه ها و صحنه ها حضور داشته و به بهترین نحو ممکن نقش آفرینی کرده اند.
وی ضمن تاکید بر لزوم همکاری همه دستگاه ها برای رسیدن به اهداف آموزش و پرورش، بیان داشت: برنامههای آموزش و پرورش باید به گونهای تدوین شود که از حداکثر امکانات وزارت آموزش و پرورش استفاده شود و دستگاه ها نیز برای اجرا این برنامه ها نهایت همکاری را داشته باشند.
استاندار خراسان جنوبی از اختصاص یک میلیارد ریال اعتبار برای کمک به آموزش و پرورش استان از سوی استانداری خبر داد و گفت: این اعتبار در اختیار اداره کل آموزش و پرورش قرار می گیرد تا بین معاونت ها توزیع شود.
خدمتگزار با تأکید بر توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در سطح مدارس و مراکز آموزشی گفت: طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید ۷۰ درصد دانش اموزان به سمت مدارس فنی و حرفه ای و کاردانش سوق پیدا کنند که این نیازمند برنامه ریزی و فرهنگ سازی است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر همه فارغ التحصیلان دانشگاهی به سمت کارهای دولتی تمایل دارند، بیان داشت: این امر در درازمدت، تولید و فرهنگ کارآفرینی در کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد که مسئولان ذیربط در این خصوص باید برنامهریزی مدونی داشته باشند
نظر شما