پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۲۵

شاخص بورس پس از ۱۱ روز مثبت شد

شاخص بورس پس از ۱۱ روز مثبت شد

شاخص کل بورس و اوراق بهادار تهران پس از ۱۱ روز که روندی منفی داشت، امروز ۹۱۹ واحد بالا رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کل بورس و اوراق بهادار که طی ۱۱ روز گذشته روندی منفی داشت، امروز بالاخره مثبت شد.

بر این اساس در جریان معاملات امروز دوشنبه بازار سرمایه، شاخص کل بورس ۹۱۹ واحد صعود کرد و به رقم ۷۸ هزار و ۴۳۵ واحد رسید.

این در حالی است که شاخص کل بورس روز شنبه هفته جاری با ریزش ۱۶۰۲ واحد و دیروز یکشنبه با افت ۴۶۸ واحدی مواجه شد.

امروز تعداد ۱۴۹۳ میلیون سهم و حق تقدم نیز به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان در ۹۲ هزار نوبت معامله شد.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه نیز امروز مثبت بودند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۳۴۹واحد، کل (هموزن) ۱۷۷واحد، قیمت (هموزن) ۱۴۸واحد، آزادشناور ۱۴۱۵واحد و شاخص بازار اول ۹۰۹ واحد و بازار دوم ۴۲۴واحد رشد کردند.

در بازاهای فرابورس ایران نیز با جابه‌جایی ۲۱۹ میلیون ورقه به ارزش ۱۰۳ میلیارد تومان در ۲۰ هزار نوبت، آیفکس رشد کرد و با افزایش ۱۵.۹ واحدی در ارتفاع ۷۷۴ واحد ایستاد.

کد خبر 3601994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha